De Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello zijn gesloten t/m 26 mei vanwege de coronamaatregelen.

Je kan wél gebruik maken van De AfhaalBieb!

 

Op 13 mei, Hemelvaartsdag, en 24 mei, tweede Pinksterdag, is de AfhaalBieb in alle vestigingen gesloten.

Boekstart

Baby’s houden van voorlezen. Het liefst samen met papa of mama. Je kunt al vanaf 3 maanden samen met je baby boekjes lezen. Je baby geniet ervan en het is vooral ook heel gezellig. En bovendien is voorlezen goed voor de taalontwikkeling van je kind!

Het programma Boekstart wil het lezen met jonge kinderen bevorderen. Fijn samen een boekje bekijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en er naar luisteren. Kinderen die al vroeg in aanraking komen met boeken hebben straks een voorsprong op schoolden daar hebben ze hun hele leven plezier van.

Ouders met kinderen in de leeftijd 0-2 jaar kunnen de BoekStart koffer ophalen in de Bibliotheek. Een abonnement van de Bieb is voor kinderen t/m 12 jaar gratis! Je kunt je hier inschrijven.

Voor papa's en mama's

Kijk ook eens op www.boekstart.nl of download dé gratis BoekStart VoorleesApp. De App staat boordevol leuke video’s en heldere informatie over hoe je kan voorlezen. En natuurlijk vind je onze nieuwste boekentips voor je baby, dreumes of kleuter in deze App.

Wat is BoekStart?

Wat zit er in het BoekStart koffertje?