Walk en Talk

Werk zoeken en werk vinden kan best lastig zijn. Ben jij werkzoekende en vind je het leuk ervaringen uit te wisselen met andere 'in between jobbers' of zoek je tips voor jouw zoektocht naar nieuw werk? Kom dan eens langs tijdens een van onze Walk&Talk bijeenkomsten.

Werkzoekenden hebben tijdens deze ontmoetingen de mogelijkheid te leren van elkaar, ervaringen te delen en nieuwe contacten te leggen. Als collega-werkzoekenden helpen de deelnemers elkaar verder met eigen ervaringen en do’s en don’ts. Elke maand wordt een ander thema behandeld en natuurlijk leer je ook meer over het opbouwen van een goede brief of CV, online profileren en het voeren van een goed sollicitatiegesprek. We zoeken altijd een interessante spreker om je meer te vertellen over belangrijke zaken op de arbeidsmarkt en solliciteren.

Praktische informatie

Deelname aan Walk&Talk is gratis, koffie en thee inbegrepen. De bijeenkomsten vinden elke maand plaats in Twello, Brummen en Eerbeek. Hou de agenda in de gaten voor exacte data. Aanmelden kan via de knop hieronder. De bijeenkomsten tellen als sollicitatie-activiteit voor het UWV.