Bas Steman over zijn nieuwste boek Morgan

25 april 2018 | Boekhandel Primera XL

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op uitnodiging van Primera XL en Bibliotheek Brummen|Voorst verzorgt Bas Steman woensdagavond 25 april een lezing over zijn nieuwste boek Morgan. Hij zal geïnterviewd worden door Klaartje Gras.

Een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn. Tijdens een parachutesprong krijgt de schrijver een paniekaanval. Zijn vriendin spoort hem aan de oorzaak van zijn angst te onderzoeken: waarom krijgt hij soms beelden door, herinneringen die niet van hem kunnen zijn? De zoektocht voert hem naar Wales, naar een oude vrouw die nog altijd naar haar grote liefde verlangt. Daar wordt duidelijk wat hij eigenlijk altijd al wist.

Morgan, een liefde is een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

Dat het verhaal een groot succes is, blijkt wel uit het feit dat het boek in korte tijd al toe is aan zijn vierde druk. Met een mooie uitspraak van Adriaan van Dis op de achterzijde: "Ontroerend! Dit verhaal gaat heel veel mensen raken".

Naast schrijven is Bast Steman ook presentator van het programma Groeten uit Gelderland van Omroep Gelderland.

De lezing vindt plaats bij Boekhandel Primera XL. Aanvang 20.00 uur. De koffie / thee staat vanaf 19.30 uur klaar. Aanmelden via onderstaande knop of bij Primera XL.