Jan Terlouw in Twello

22 februari 2018 | Bibliotheek Twello

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

'en toch is alles wat doen natuur' volgens dichter Leo Vroman. Dit is ook het onderwerp van de landelijke campagne Boekenweek 2018. Natuur is alomvattend, meer dan alleen flora en fauna.

Wie zich de laatste jaren met hart en ziel hiervoor inzet is Jan Terlouw, zeker geen onbekende in de gemeente Voorst en in de rest van Nederland. Boekhandel Oonk en bibliotheek Twello die samen de handen in elkaar hebben geslagen voor deze avond, zijn dan ook zeer verheugd dat Jan Terlouw zijn medewerking wil verlenen op donderdag 22 februari.

Daarnaast zal Energierijk Voorst ook aanwezig zijn om de aanwezigen bij te praten en te informeren hoe inwoners zelf energie kunnen besparen en hoe duurzaamheid lokaal ingezet kan worden. Gelukkig is er ook jeugdige elan aanwezig: leerlingen van AOC zullen deze avond op eigen wijze hun bijdrage leveren. De avond zal op professionele wijze door Froukje Jansen gepresenteerd worden. De avond zal via de Lokale Omroep Voorst live uitgezonden worden.

De lezing vindt plaats in de bibliotheek en begint om 20.00 uur. De zaal is om 19.30 uur geopend. Toegang is gratis. Hof van Twello is aanwezig met biologische drankjes en hapjes.

Ivm groot succes is aanmelden helaas niet meer mogelijk!