De Boekensteun

De Boekensteun organiseert jaarlijks literaire lezingen in de bibliotheken in Brummen en Eerbeek. Donateurs van De Boekensteun hebben vrij toegang tot de lezingen.

De Boekensteun vertoont van oktober t/m april zesmaal een film op woensdag (m.u.v. januari) een film in de bibliotheek in Brummen om 20.00 uur. De film heeft altijd een relatie met literatuur. De entree bedraagt € 5,00. Donateurs van De Boekensteun betalen € 2,50. Reserveren is noodzakelijk.

Donateur wordt u door minimaal € 20,00 per jaar over te maken op bankrekening NL58RABO0316183121 van de Rabobank in Brummen.

Om u aan of af te melden:
Stichtingdeboekensteun@gmail.com

Ook is het mogelijk bij een lezing lid te worden.

Lezingen De Boekensteun

Filmhuis De Boekensteun

De Boekenvrienden

De stichting Boekenvrienden stelt zich ten doel het in daadwerkelijke en financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst. Als donateur betaalt u een minimale jaarlijkse bijdrage van € 10,- De voordelen van een donateurschap zijn o.a. gratis toegang op de door de stichting georganiseerde manifestaties en lezingen; eerste keuze op de jaarlijkse boekenmarkt. Voor meer informatie kunt u mailen naar: boekenvrienden@hotmail.com

Programma De Boekenvrienden

Literaire filmavonden De Boekenvrienden

Boekenmarkt

Honderden boeken, gesorteerd naar categorie (romans, literatuur, thrillers, veel science fiction, kinderboeken, geschiedenis, kookboeken, religie, enz.) wachten op een nieuwe lezer. Te koop vanaf € 0,50 per stuk. Donateurs van de Boekenvrienden hebben toegang tot de voorverkoop van 10.00 tot 11.00 uur.