Programma De Boekensteun

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

 • De Boekensteun

  De Boekensteun organiseert jaarlijks literaire lezingen in de bibliotheken in Brummen en Eerbeek. Donateurs van De Boekensteun hebben vrij toegang tot de lezingen. Donateur wordt u door minimaal € 20,00 per jaar over te maken op bankrekening NL58RABO0316183121 van de Rabobank in Brummen. Ook is het mogelijk bij een lezing lid te worden. Donateurs hebben bovendien eerste keus bij de verkoop van overtollige boeken en cd's in de bibliotheken.

 • De Boekenvrienden

  De stichting Boekenvrienden stelt zich ten doel het in daadwerkelijke en financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst. Als donateur betaalt u een minimale jaarlijkse bijdrage van € 10,- De voordelen van een donateurschap zijn o.a. gratis toegang op de door de stichting georganiseerde manifestaties en lezingen; eerste keuze op de jaarlijkse boekenmarkt. Alle activiteiten vinden plaats in samenwerking met de Voorster openbare bibliotheken.

 • De Boekensteun Filmhuis

  Vertoont van oktober t/m april zesmaal een film op woensdag (m.u.v. januari) een film in de bibliotheek in Brummen om 20.00 uur. De film heeft altijd een relatie met literatuur. De entree bedraagt € 5,00. Donateurs van De Boekensteun betalen € 2,50. Reserveren is noodzakelijk.

   

 • Donateur worden?

  De culturele functie behoort tot de belangrijkste taken van de Openbare Bibliotheek. De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek worden in deze taak ondersteund door De Boekensteun.De stichting Boekenvrienden stelt zich ten doel het in daadwerkelijke en financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst. U kunt deze organisaties steunen door donateur te worden.

Programma Filmhuis

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

Programma Boekenvrienden

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

A.L. Snijders in Twello