• De Boekensteun

  De Boekensteun organiseert jaarlijks literaire lezingen in de bibliotheken in Brummen en Eerbeek. Donateurs van De Boekensteun hebben vrij toegang tot de lezingen. Donateur wordt u door minimaal € 20,00 per jaar over te maken op bankrekening NL58RABO0316183121 van de Rabobank in Brummen. Ook is het mogelijk bij een lezing lid te worden. Donateurs hebben bovendien eerste keus bij de verkoop van overtollige boeken en cd's in de bibliotheken.

 • De Boekenvrienden

  De stichting Boekenvrienden stelt zich ten doel het in daadwerkelijke en financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst. Als donateur betaalt u een minimale jaarlijkse bijdrage van € 10,- De voordelen van een donateurschap zijn o.a. gratis toegang op de door de stichting georganiseerde manifestaties en lezingen; eerste keuze op de jaarlijkse boekenmarkt. Voor meer informatie kunt u mailen naar:
  boekenvrienden@hotmail.com.

 • De Boekensteun Filmhuis

  Vertoont van oktober t/m april zesmaal een film op woensdag (m.u.v. januari) een film in de bibliotheek in Brummen om 20.00 uur. De film heeft altijd een relatie met literatuur. De entree bedraagt € 5,00. Donateurs van De Boekensteun betalen € 2,50. Reserveren is noodzakelijk.

   

 • Donateur worden?

  De culturele functie behoort tot de belangrijkste taken van de Openbare Bibliotheek. De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek worden in deze taak ondersteund door De Boekensteun.De stichting Boekenvrienden stelt zich ten doel het in daadwerkelijke en financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst. U kunt deze organisaties steunen door donateur te worden.

Programma De Boekensteun

 1. Bart Chabot bij de Boekensteun in Brummen

  Lang verwacht, en nu toch echt gekomen: op woensdag 11 april verwelkomt de Boekensteun schrijver en theatermaker Bart Chabot in de Brummense bibliotheek. Daar komt hij voorlezen uit zijn werk en vertellen...

  Van 20:00 tot 22:00

  Bibliotheek Brummen

  wo 11 apr

Meer

Programma Filmhuis

 1. De tweeling

  Tessa de Loo schreef het boek De tweeling in 1993. Na de dood van hun ouders groeien de tweelingzusjes Lotte en Anna gescheiden op.

  Van 20:00 tot 22:00

  Bibliotheek Brummen

  wo 28 mrt

 2. Still Alice

  Neurowetenschapper Lisa Genova schreef een baanbrekend werk over het verloop van de ziekte Alzheimer.

  Van 20:00 tot 22:00

  Bibliotheek Brummen

  do 26 apr

Meer

Met de dichter des Vaderlands bij de Boekensteun

De avond tevoren was ze nog bij De Wereld Draait Door op televisie geweest om te praten over haar net verschenen boek. Woensdagavond kwam ze in een volle Eerbeekse bibliotheek bij de Boekensteun vertellen over haar werk.

Programma Boekenvrienden

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

A.L. Snijders in Twello