De Boekensteun

Wil jij  de culturele functie van de bibliotheek ondersteunen en meer bezig zijn met literatuur? Word dan donateur van De Boekensteun. 

Jaarlijks organiseert De Boekensteun literaire lezingen in de bibliotheken in Brummen en Eerbeek en daarnaast houdt de club vijf of zes filmavonden in de bibliotheek in Brummen.

De films hebben vrijwel altijd een relatie met literatuur. Donateurs van De Boekensteun hebben vrij toegang tot de lezingen en kunnen tegen gereduceerd tarief naar de filmavonden.

Praktische informatie

De lezingen vinden plaats in Brummen of Eerbeek. Data en tijden vindt u in de agenda en in het programmaboekje. Filmavonden zijn altijd in Brummen, reserveren is hiervoor noodzakelijk.

Donateur worden kan al vanaf €20 per jaar. Maak je donatie over op rekening NL58RABO0316183121 van de Rabobank in Brummen of benader ons tijdens een lezing van De Boekensteun.

Aanmelden als donateur kan via onderstaande knop. Meer informatie via stichtingdeboekensteun@gmail.com. 

Lezingen De Boekensteun

Filmhuis De Boekensteun

De Boekenvrienden

Draag je het bibliotheekwerk in de gemeente Voorst en het bijbehorende culturele werk een warm hart toe? Word dan donateur van de stichting Boekenvrienden. Deze stichting stelt zich ten doel het in financiële zin ondersteunen van het bibliotheekwerk in de gemeente. Donateurs genieten voordelen zoals gratis toegang op de door de stichting georganiseerde manifestaties en lezingen en eerste keus op de jaarlijkse boekenmarkt.

Praktische informatie

Meer informatie over de Boekenvrienden kun je verkrijgen via boekenvrienden@gmail.com. Aanmelden als donateur kan via onderstaande knop.

Programma De Boekenvrienden

Literaire filmavonden De Boekenvrienden

Boekenmarkt

Op 23 november 2019 en 6 juni 2020 is er weer een boekenmarkt in de Bibliotheek in Twello. Honderden boeken, gesorteerd naar categorie (romans, literatuur, thrillers, veel science fiction, kinderboeken, geschiedenis, kookboeken, religie, enz.) wachten op een nieuwe lezer. Te koop vanaf € 0,50 per stuk. Donateurs van de Boekenvrienden hebben toegang tot de voorverkoop van 10.00 tot 11.00 uur.