Jonge Ouder Café

Heb je een baby en/of kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Of zorg je voor de kleine kinderen? En vind je het leuk om ervaringen te delen? Kom dan naar het Jonge Ouder Café in bibliotheek Brummen of Eerbeek

Het Jonge Ouder Café is er voor iedere jonge ouder, moeder of vader, oma of oppas. Heb je behoefte aan contact met andere ouders of gewoon een gezellig uurtje koffie drinken?

Elke derde dinsdag (Brummen) en elke derde vrijdag (Eerbeek) van de maand ben je van harte welkom in de Bibliotheek  uiteraard met je kindje(s)! Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Elke maand komt er een thema aan bod. Bij sommige themaochtenden is aanmelden wenselijk. Zie onze agenda.


Bij het Jonge Ouder Café is tevens aandacht voor lezen en voorlezen. BoekStart is daarbij belangrijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat kinderen die al heel jong gewend raken aan boekjes, later een geweldige voorsprong hebben in hun taalontwikkeling. Ze spreken beter, kunnen verhalen navertellen en ook gemakkelijker lezen en schrijven. 

  • Elke derde dinsdag of vrijdag van de maand van 10:00 uur tot 11:00 uur
  • Voor iedereen met kleine kinderen (0-4 jaar), zwanger, oppas of grootouder
  • Gezelligheid onder het genot van een kop koffie
  • Uitwisselen van ervaring en advies rondom zwangerschap en kleine kinderen
  • Entree is gratis, evenals de koffie en / of thee

Het Jonge Ouder Café is een samenwerking tussen Bibliotheek Brummen|Voorst, Stichting Welzijn Brummen, Vérian Consultatiebureau en Boekstart.