Kennismaker

Ben jij een Kennismaker? Iemand met een passie. Iemand met veel kennis van een specifiek onderwerp die zijn of haar kennis graag deelt in een zelfgekomen vorm.

De bibliotheek is natuurlijk dé plek waar kennis thuishoort, maar in de fysieke en digitale collecties vinden we lang niet alle kennis die er is. Heb jij een interessante hobby, weet jij alles van een specifiek onderwerp en wil je anderen graag mee laten delen in jouw kennis? Laat anderen daar dan van mee genieten!

Samen met de bibliotheek bepaal je zelf de vorm waarin je jouw kennis deelt. Samen met een van onze medewerkers maak je een plan om jouw kennisoverdracht te organiseren, of dat nou een eenmalige workshop is, een reeks lezingen of een mooie filmavond, alles is mogelijk.

Met jouw unieke kennis bied je anderen de mogelijkheid tot verdieping en lever je een bijdrage aan de maatschappij. Tegelijk maak je zelf kennis met nieuwe mensen die ook nog eens geïnteresseerd zijn in jouw passie.

Praktische informatie

Wil jij KennisMaker worden, stuur dan een bericht naar info@bibliotheekbrummenvoorst.nl of spreek één van onze medewerkers in de bibliotheek eens aan. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.