Media-Inloop/tabletcafé

Iedere week zijn vrijwilligers van SeniorWeb in bibliotheek Eerbeek en Brummen aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit over het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

Deze Media-inloop is bedoeld voor het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van korte tips en het oplossen van kleine problemen, ongeveer 15 à 20 minuten. Maar het kan ook zijn dat een bezoeker de vraag van een andere bezoeker kan beantwoorden, waardoor deze Media-inloop een uitwisseling van informatie wordt.  

Dit is in Eerbeek iedere dinsdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur en in Brummen iedere donderdagmiddag ook van 14.00-15.00 uur. 

Tabletcafé in bibliotheek Twello

SeniorWeb organiseert iedere dinsdagmiddag van 14.00-15.00 uur in de bibliotheek van Twello een inloop Tabletcafé.
Oud-cursisten van de computercursus Klik & Tik kunnen met hun vervolgvragen hier terecht. Ook kunnen klanten vragen stellen over de e-books die de bibliotheek aanbiedt.
Het is de bedoeling dat op termijn het Tabletcafé uitgroeit naar een uitwisseling tussen deelnemers onderling waarbij oa informatie/kennis over de vele app’s gedeeld kan worden.