Resultaat 1 - 10 (van 96)

• Taalhuis Twello Bekijk details

Van 11:30 tot 13:00 | Elke week | Bibliotheek Twello

• Media-Inloop Brummen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | bibliotheek Brummen

Iedere week zijn vrijwilligers van SeniorWeb in bibliotheek Brummen aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit of het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

• Taalhuis Eerbeek Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Eerbeek

• Tabletcafé in Twello Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | bibliotheek Twello

In bibliotheek Twello zijn wekelijks vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit over het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

di 26 sep

• Media-inloop Eerbeek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Eerbeek

Iedere week zijn vrijwilligers van SeniorWeb in bibliotheek Eerbeek aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit of het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

di 26 sep

• Taalhuis Twello Bekijk details

Van 11:30 tot 13:00 | Elke week | Bibliotheek Twello

• Media-Inloop Brummen Bekijk details