Resultaat 1 - 10 (van 117)

• TabletcafĂ© in Twello Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | bibliotheek Twello

In bibliotheek Twello zijn wekelijks vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit over het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

di 25 jul

• Media-inloop Eerbeek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Eerbeek

Iedere week zijn vrijwilligers van SeniorWeb in bibliotheek Eerbeek aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit of het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

di 25 jul

• Leuke digitale activiteiten voor de kids in Brummen! Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Brummen

De zomervakantie begint bijna, koffer staat al klaar om te genieten van een welverdiende vakantie. En de bibliotheek zou de bibliotheek niet zijn als ze niet wat leuks voor de kids in petto hebben. Op drie woensdagen geeft Lars Holdijk in bibliotheek van Brummen en Eerbeek flitsende mediawijsheid workshops speciaal voor de jeugd van 8 tot 12 jaar.

wo 26 jul

• Leuke digitale activiteiten voor de kids in Eerbeek! Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Eerbeek

wo 26 jul

• Media-Inloop Brummen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | bibliotheek Brummen

Iedere week zijn vrijwilligers van SeniorWeb in bibliotheek Brummen aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit of het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

do 27 jul

• TabletcafĂ© in Twello Bekijk details