Boekpresentatie "In de stilte"

13 september 2017, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Eerbeek

Eerbeek – Woensdagavond 13 september presenteert Agnes Klomp, woonachtig in Loenen haar eerste boek ‘’in de stilte’’ in de bibliotheek van Eerbeek.

In het boek schrijft Agnes over haar eigen ervaringen en inzichten, nadat zij ontdekt dat wij een deel van God zijn, en dat God een deel van ons is. Naarmate ze zich hier meer in verdiept begint ze op eigen wijze met ‘’stil zijn’’ en is ze zich voor het eerst bewust van haar innerlijke raadgever. Het boek beschrijft deels haar persoonlijke angsten en onzekerheden, maar ook haar momenten van geluk en blijdschap. Met haar boek hoopt ze dat het voor de lezer een aanleiding mag zijn naar een anders zien en beleven van het dagelijks leven. De avond begint om 19.30 uur en wordt om ca 21.30 uur afgesloten.

Bij aankoop van het boek zal Agnes uiteraard haar eigen werk persoonlijk signeren.Daarna is haar boek bij Boekhandel Hendriks in Eerbeek verkrijgbaar.

Voor meer informatie www.agnesklomp.nl