Leuke digitale activiteiten voor de kids in Brummen!

19 juli 2017, van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Brummen

Kosten: Gratis

De zomervakantie begint bijna, koffer staat al klaar om te genieten van een welverdiende vakantie. En de bibliotheek zou de bibliotheek niet zijn als ze niet wat leuks voor de kids in petto hebben. Op drie woensdagen geeft Lars Holdijk in bibliotheek van Brummen en Eerbeek flitsende mediawijsheid workshops speciaal voor de jeugd van 8 tot 12 jaar.

De aftrap is op woensdag 19 juli met als onderwerp: ‘’hoe maak ik een website’’. Woensdag 26 juli ‘’hoe maak ik een computerprogramma?’’ en als laatste op woensdag 2 augustus ‘’hoe ziet een computer er van binnen uit?’’.

Lars begint iedere woensdagmiddag in Brummen van 13.00-14.00 uur. Daarna rijdt hij vliegensvlug naar Eerbeek zodat hij van 15.00 tot 16.00 uur voor de Eerbeekse jeugd klaar zit.

Deelname is gratis en lidmaatschap van de bibliotheek is ook niet nodig.