Tabletcafé in Twello

18 juli 2017, van 14:00 tot 15:00 | Elke week | bibliotheek Twello

Kosten: gratis

In bibliotheek Twello zijn wekelijks vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig om alle mogelijke computervragen van bezoekers proberen te beantwoorden. Het maakt niet uit over het over een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon gaat.

Het Tabletcafé is bedoeld voor het beantwoorden van eenvoudige vragen, het geven van korte tips en het oplossen van kleine problemen, in  ongeveer 15 à 20 minuten. Maar het kan ook zijn dat een bezoeker de vraag van een andere bezoeker kan beantwoorden, waardoor dit Tabletcafé een uitwisseling van informatie wordt. Mensen die de computercursus Klik & Tik gevolgd hebben kunnen ook terecht voor vragen.

Iedere dinsdagmiddag van 14.00 - 15.00 uur. Toegang is gratis en lidmaatschap van de bibliotheek is niet noodzakelijk.