actueel

Resultaat 1 - 10 (van 59)

• Lezing Talentvolle vrouwen

18 september 2017

Brummen – Woensdagavond 27 september heeft de bibliotheek drie talentvolle vrouwen uitgenodigd. Alle drie hebben ze op hun eigen wijze invulling aan hun leven gegeven.

Bekijk details van Lezing Talentvolle vrouwen

• Veel belangstelling voor lezing Agnes Klomp

18 september 2017

Onder grote belangstelling overhandigde Agnes Klomp afgelopen woensdag 13 september haar eerste boek ‘’in de stilte’’ aan bibliotheekmedewerkster Mariël Schotpoort.

Bekijk details van Veel belangstelling voor lezing Agnes Klomp

• Cursus Kunstgeschiedenis

19 augustus 2017

In september begint er weer een nieuwe cursus kunstgeschiedenis. Deze lezingencyclus wordt gegeven door Iris Maalderink-Besselink in de bibliotheek van Brummen. De cursus is opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Deze keer is het thema:

Bekijk details van Cursus Kunstgeschiedenis

• Cursussen Engels in de bibliotheek van Twello

19 augustus 2017

Twello - In het najaar start wederom de cursus Engels in bibliotheek Twello. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al enige of redelijke kennis van de Engelse taal hebben, maar deze graag wat willen opfrissen. Daarbij leert de deelnemer om makkelijker vragen te stellen, te kunnen praten over allerlei zaken wat zeker op vakantie goed van pas kan komen.

Bekijk details van Cursussen Engels in de bibliotheek van Twello

• ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!

7 juli 2017

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Brummen | Voorst dit jaar ZOMERLEESBINGO.

Bekijk details van ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!

• Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af

19 juni 2017

Gedurende 20 weken heeft een groot aantal vrijwilligers van de VoorleesExpress wekelijks kinderen voorgelezen die een vrolijke taalsteun konden gebruiken. Dankzij de enthousiaste inzet van deze vrijwilligers zijn in totaal ruim 50 kinderen van 17 nationaliteiten voorgelezen. Afgelopen week vond de afronding in bibliotheek Twello plaats.

Bekijk details van Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af

• Glenn wint De Weddenschap

9 juni 2017

Glenn IJsseldijk van AOC Oost Twello heeft de hoofdprijs gewonnen bij De Weddenschap. Binnen dit nationale leesbevorderingsproject gaan jongeren en bekende Nederlanders de uitdaging aan om minimaal drie boeken te lezen in een half jaar.

Bekijk details van Glenn wint De Weddenschap

• Studiekring in bibliotheek Twello

19 mei 2017

Een studiekring is een vast groep van 10 tot 15 senioren, die om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een ‘’rondje actualiteiten’’, er wordt een gekozen onderwerp besproken en u neemt deel aan de discussie.

Bekijk details van Studiekring in bibliotheek Twello

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

19 mei 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Brummen|Voorst gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

• Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst

21 april 2017

Ingezonden bericht van deelnemer John Kempink van de Walk&Talk bijeenkomst op 7 april.

Bekijk details van Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst