Resultaat 1 - 10 (van 57)

• Leuke digitale activiteiten voor de kids in de bibliotheek! Bekijk details

14 juli 2017

De zomervakantie begint bijna, koffer staat al klaar om te genieten van een welverdiende vakantie. En de bibliotheek zou de bibliotheek niet zijn als ze niet wat leuks voor de kids in petto hebben. Op drie woensdagen geeft Lars Holdijk in bibliotheek van Brummen en Eerbeek flitsende mediawijsheid workshops speciaal voor de jeugd van 8 tot 12 jaar.

Bekijk details van Leuke digitale activiteiten voor de kids in de bibliotheek!

• ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek! Bekijk details

7 juli 2017

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Brummen | Voorst dit jaar ZOMERLEESBINGO.

Bekijk details van ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!

• Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af Bekijk details

19 juni 2017

Gedurende 20 weken heeft een groot aantal vrijwilligers van de VoorleesExpress wekelijks kinderen voorgelezen die een vrolijke taalsteun konden gebruiken. Dankzij de enthousiaste inzet van deze vrijwilligers zijn in totaal ruim 50 kinderen van 17 nationaliteiten voorgelezen. Afgelopen week vond de afronding in bibliotheek Twello plaats.

Bekijk details van Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af

• Glenn wint De Weddenschap Bekijk details

9 juni 2017

Glenn IJsseldijk van AOC Oost Twello heeft de hoofdprijs gewonnen bij De Weddenschap. Binnen dit nationale leesbevorderingsproject gaan jongeren en bekende Nederlanders de uitdaging aan om minimaal drie boeken te lezen in een half jaar.

Bekijk details van Glenn wint De Weddenschap

• Studiekring in bibliotheek Twello Bekijk details

19 mei 2017

Een studiekring is een vast groep van 10 tot 15 senioren, die om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een ‘’rondje actualiteiten’’, er wordt een gekozen onderwerp besproken en u neemt deel aan de discussie.

Bekijk details van Studiekring in bibliotheek Twello

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Bekijk details

19 mei 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Brummen|Voorst gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

• Workshop Orde op uw PC Bekijk details

28 april 2017

SeniorWeb organiseert een workshop ‘orde op uw PC’. Naarmate men een computer of laptop langer gebruikt, wordt de verzameling (vakantie)foto's, tekst-, video- en muziekbestanden steeds groter.

Bekijk details van Workshop Orde op uw PC

• Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst Bekijk details

21 april 2017

Ingezonden bericht van deelnemer John Kempink van de Walk&Talk bijeenkomst op 7 april.

Bekijk details van Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst

• Boekstart collectie op de Sterrenbeek! Bekijk details

7 april 2017

Het was ineens een drukte van belang in bibliotheek Eerbeek. In optocht kwam een clubje kinderen, samen met hun juffen, naar de bibliotheek om het verhaal te horen van ‘’de Kleine Walvis’’.

Bekijk details van Boekstart collectie op de Sterrenbeek!

• WoWi! Komt naar de Bibliotheek Twello en Eerbeek Bekijk details

24 maart 2017

Biebbus vol digitale nieuwigheden. WoWi! Is Workshop on Wheels innovation, een biebbus vol digitale nieuwigheden. Deze WoWi! komt op dinsdag 28 maart naar de Bibliotheek Twello en op dinsdag 4 april naar Bibliotheek Eerbeek.

Bekijk details van WoWi! Komt naar de Bibliotheek Twello en Eerbeek