Cursussen Engels in de bibliotheek van Twello

Gepubliceerd op: 19 augustus 2017 11:30

Twello - In het najaar start wederom de cursus Engels in bibliotheek Twello. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al enige of redelijke kennis van de Engelse taal hebben, maar deze graag wat willen opfrissen. Daarbij leert de deelnemer om makkelijker vragen te stellen, te kunnen praten over allerlei zaken wat zeker op vakantie goed van pas kan komen.

Ook leert de deelnemer om wat diepgaandere onderwerpen goed te kunnen volgen en zijn woordje er over te doen.

De cursist kan kiezen uit twee mogelijkheden waarop de cursus plaatsvindt, namelijk: om de week op maandag- en woensdagavond, van 18.15-19.45 uur. Cursusduur is 6 keer en loopt van september tot december.

Kosten zijn 66,00 euro.

Meer informatie: Netty Hesen (tel. 0570 – 61 94 41) en Mieke van Ee (055 – 323 1903) Aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl