Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 19 mei 2017 09:25

Start je examen

In 2017 kun je bij Bibliotheek Brummen|Voorst gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Je kan oefenen op een computer in de bieb of op de eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de bibliotheek.

Kom snel naar de bieb en vergroot je kans om je theorie-examen te halen!

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen.