• Oude en zo vertrouwde kinderliedjes.. Bekijk details

14 maart 2022

Een warme woensdagmiddag in de bibliotheek met druk bezoek van veel kindertjes en hun mama. Staande achter de balie geniet ik van kleine kinderstemmetjes die al dan niet samen met hun mama liedjes zingen uit een boek. Kinderstemmetjes met oude liedjes uit mijn eigen jeugd, lang geleden, en ook diezelfde liedjes die ik mij nog herinner uit die eerste jaren met mijn eigen kinderen. “In de maneschijn” en “Alle eendjes zwemmen in het water”, liedjes uit lang vervlogen tijden en toch nog steeds actueel. Het...

Bekijk details van Oude en zo vertrouwde kinderliedjes..

• Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

18 februari 2022

Het is zaterdagmiddag 12 februari. Vanmiddag heb ik de eer jurylid te mogen zijn bij de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd in de Gemeente Voorst, samen met de kersverse burgemeester Paula Jorritsma-Verkade.

Bekijk details van Nationale Voorleeswedstrijd

• Kinderboekenweek, wát een feest! Bekijk details

31 januari 2022

Woensdagmiddag bij de bibliotheek. Niet zomaar een woensdagmiddag maar eentje die midden in de Kinderboekenweek valt. De woensdagmiddag is altijd al een middag waarop er veel kinderen in de bibliotheek komen met ouders of grootouders. Deze middag is extra bijzonder.

Bekijk details van Kinderboekenweek, wát een feest!

• Blog van de Bibliotheek door Carin Parie Bekijk details

27 januari 2022

Mijn naam is Carin en ik werk sinds april 2021 als gastvrouw bij de bibliotheek in Twello. Begonnen met één dagdeel per week en inmiddels twee dagdelen per week. Het vrijwilligerswerk als gastvrouw is plezierig en afwisselend in een gezellige en dynamische omgeving met fijne collega’s. Ik hou van boeken en van mensen en dus voel ik mij als een vis in het water.

Bekijk details van Blog van de Bibliotheek door Carin Parie