Blog van de Bibliotheek door Carin Parie

Gepubliceerd op: 27 januari 2022 09:12

Mijn naam is Carin en ik werk sinds april 2021 als gastvrouw bij de bibliotheek in Twello. Begonnen met één dagdeel per week en inmiddels twee dagdelen per week. Het vrijwilligerswerk als gastvrouw is plezierig en afwisselend in een gezellige en dynamische omgeving met fijne collega’s. Ik hou van boeken en van mensen en dus voel ik mij als een vis in het water.

Als gastvrouw ben je het aanspreekpunt voor bezoekers en beantwoordt je zo goed mogelijk alle vragen over boeken, titels, onderwerpen en waar alles te vinden is. Maar in de bibliotheek gaat het allang niet meer om boeken alleen. Er zijn volop activiteiten en het is een ontmoetingsplaats voor alle mensen, letterlijk zonder drempel én zonder grenzen. Dat maakt het werken heel divers en boeiend.

Behalve lezen schrijf ik ook graag. Verhaaltjes over wat ik meemaak, over dingen die me raken of ontroeren, altijd over mensen. Ik vind het leuk dat ik jullie mee mag nemen in mijn belevenissen in de bibliotheek. Kleine gesprekjes over alledaagse dingen, het vertellen waard.