We starten met De Ochtendpost

Gepubliceerd op: 26 maart 2020 09:44

Opeens ziet onze wereld er heel anders uit. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen we nog maar beperkt naar buiten. Sommige mensen ordt helemaal afgeraden om buiten te komen. We moeten opeens 1,5 meter afstand houden van elkaar en om ze te beschermen mogen we onze opa’s en oma’s niet ezoeken. En juist voor deze opa’s en oma’s en andere mensen die nu alleen thuis moeten zitten, starten wij een dagelijks blog. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben e jullie hulp bij nodig. We gaan verhalen delen. Verhalen van mensen voor mensen.

Hoe gaan we verhalen delen?

Deze week starten wij een dagelijks blog ‘de Ochtendpost’. Elke dag interviewen we iemand telefonisch om te horen hoe het gaat en wat goede tips zijn om de dag door te komen in deze tijd. Deze verhalen delen we met elkaar. Elke ochtend rond 10.00 uur vind je een nieuw blog op onze website. We delen dit blog uiteraard ook via onze social media kanalen.

Waar hebben we hulp bij nodig?

In je omgeving zijn er vast mensen die het leuk vinden om hun verhaal te delen. Wij zijn op zoek naar mensen die we telefonisch kunnen interviewen. Geef jezelf op of je moeder/vader of een buurman of een ander familielid of een bekende. Geef de naam en het telefoonnummer door aan: communicatie@bibliotheekbrummenvoorst.nl. Wij nemen vervolgens contact op met die persoon voor het inplannen van een telefonisch interview. Het interview gaat altijd in overleg. 

Delen maar

Ook willen we jullie vragen om de blogs die we verspreiden via social media verder te delen via je eigen social media kanalen, zodat nog meer mensen de verhalen kunnen lezen. We hopen dat we hiermee mensen die zich nu alleen voelen wat troost kunnen bieden en kunnen laten merken dat ze niet alleen zijn!