Op zoek naar een leuke cursus of workshop? Bibliotheek Brummen/Voorst biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Het gaat daarbij om scholing, ontwikkeling en ontmoeting. Cursussen die voor iedereen ongeacht leeftijd en opleiding te volgen zijn.

Klik & Tik computervaardigheden

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Informatie van de overheid, geldzaken regelen, een reis boeken, inschrijven voor een huurwoning, toeslagen aanvragen, pensioenoverzicht inzien of online solliciteren. Dat gaat tegenwoordig allemaal via internet.

Laat u niet verrassen en leer nu omgaan met de computer! De cursus is bedoeld voor echte beginners. Geduldige cursusleiders helpen u in een prettige sfeer op weg bij het ontwikkelen van uw computervaardigheden.

We werken met SeniorwebBET (Brummen, Eerbeek, Twello) samen voor de digitale activiteiten, kijk op de website voor het actuele aanbod van cursussen en workshops.

Digisterker

De overheid gaat digitaal. U ook? Leer werken met de elektronische overheid. Doe de gratis cursus Digisterker in de bibliotheek.De overheid doet steeds meer via het internet en ook u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk te zoeken of het doorgeven van een verhuizing.Om u op weg te helpen biedt de Bibliotheek de praktische cursus Digisterker. In vier bijeenkomsten leert u werken met de digitale overheid.

Oefenen voor je theorie-examen

Bij de Bibliotheek Brummen|Voorst kun je gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.