Resultaat 111 - 116 (van 116)

• Bodée Klomp voorleeskampioen gemeente Voorst

15 februari 2019

Bodée Klomp van de Kleine Wereld in Twello heeft zaterdag 9 februari in bibliotheek Twello de Voorleeswedstrijd gewonnen.

Bekijk details van Bodée Klomp voorleeskampioen gemeente Voorst

• Lisan de Winkel voorleeskampioen gemeente Brummen

15 februari 2019

Lisan de Winkel van de C. van Leeuwenschool uit Eerbeek heeft zaterdag 2 februari in bibliotheek Brummen de Voorleeswedstrijd gewonnen.

Bekijk details van Lisan de Winkel voorleeskampioen gemeente Brummen

• vacature secretaris bestuur Bibliotheek Brummen/Voorst

31 januari 2019

Ben je op zoek naar: een nieuwe uitdaging, een zinvolle tijdsbesteding op vrijwillige basis en houd je van structureren en organiseren? Dan is deze bestuursfunctie wat voor jou!

Bekijk details van vacature secretaris bestuur Bibliotheek Brummen/Voorst

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

23 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Woensdag 9 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer zes kinderen in de gemeente voorst hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis. Ook hebben twee vrijwilligers in de taalschakelklas van De Kleine Wereld de anderstalige kinderen in kleine groepjes...

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

8 januari 2019

De Voorleesexpress is het nieuwe jaar goed begonnen! Maandag 7 januari was de afronding van ‘’twintig weken voorlezen in gezinnen’’ met de voorlezers van de Voorleesexpress. In deze eerste maand van het jaar ontvangen weer tien kinderen in Brummen en Eerbeek hun welverdiende voorleesdiploma, een cadeauboek en een foto als herinnering aan het wekelijkse voorleesmoment bij hun thuis.

Bekijk details van VoorleesExpress is het nieuwe jaar goed begonnen

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

19 mei 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Brummen|Voorst gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek