Resultaat 21 - 30 (van 103)

• De Bieb komt weer tot leven

29 mei 2020

Deze week vind je in het Brummens Weekblad een uitgebreide overzichtspagina met allerlei nieuwtjes van onze Bibliotheek.

Bekijk details van De Bieb komt weer tot leven

• Helden in coronatijd

22 mei 2020

Vandaag vind je in het Brummens Weekblad niet alleen de wekelijkse overzichtspagina die we samen met Stichting Welzijn Brummen maken. Er is deze week ook een heldenpagina waarin medewerkers van onze beide organisaties in het zonnetje worden gezet, omdat zij in coronatijd ware helden bleken.

Bekijk details van Helden in coronatijd

• Bibliotheek weer open!

19 mei 2020

Afgelopen maandag zijn de deuren van de Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello weer opengegaan. Alle voorbereidingen zijn getroffen om veilig en verantwoord het publiek te kunnen ontvangen. ‘Als Bibliotheek zijn wij natuurlijk heel verheugd om weer open te mogen gaan. We hebben onze werkwijze aangepast in de vestigingen. We gaan werken met een routing en met mandjes bij de deur, aldus directeur Mirjam Wijers.

Bekijk details van Bibliotheek weer open!

• We gaan bijna weer open!

15 mei 2020

Het is bijna zover, onze Bibliotheken gaan maandag weer open. Wat hebben we er weer zin in om de normale gang van zaken een beetje op te kunnen pakken.

Bekijk details van We gaan bijna weer open!

• Heropening Bibliotheek in Brummens Weekblad

14 mei 2020

Opnieuw een overzichtspagina van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen in het Brummens Weekblad van vandaag. En wat een fijn nieuws hebben we te melden. De Bibliotheek gaat volgende week weer - onder voorwaarden - open!

Bekijk details van Heropening Bibliotheek in Brummens Weekblad

• Gedicht op wekelijkse overzichtspagina met SWB

8 mei 2020

Zoals in deze coronatijden elke week, verscheen er ook vandaag weer een overzichtspagina in het Brummens Weekblad die wij samen met Stichting Welzijn Brummen hebben gemaakt. Zo kunnen we je snel op de hoogte houden van wat er speelt en hopelijk een momentje van ontspanning bieden.

Bekijk details van Gedicht op wekelijkse overzichtspagina met SWB

• Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open

7 mei 2020

Vanaf 18 mei gaan onze deuren weer open. Dat betekent niet dat de situatie weer is zoals voorheen. Er zijn een aantal zaken gewijzigd en er zijn een paar regels.

Bekijk details van Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open

• AfhaalBieb: 400 tasjes per week!

2 mei 2020

Ruim een maand is de Bibliotheek Brummen|Voorst gestart met de AfhaalBieb. Sinds de start heeft het aantal aanvragen de verwachtingen overtroffen! Veel mensen hebben behoefte aan nieuwe boeken. In totaal (alle drie de vestigingen) worden ruim 400 tasjes per week klaargemaakt. Van klanten ontvangen we positieve reacties, ze zijn blij met onze service. ‘We doen het graag, al is het hard werken. Moe maar voldaan, zo voelen we ons aan het einde van een dag tasjes klaar maken’, aldus een bibliotheekmedewerker....

Bekijk details van AfhaalBieb: 400 tasjes per week!

• Bibliotheek en SWB in Brummens Weekblad

30 april 2020

Opnieuw verscheen er vandaag een overzichtspagina in het Brummens Weekblad met activiteiten van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen bij elkaar. Zo zie je in één oogopslag welke nieuwtjes wij weer voor je hebben.

Bekijk details van Bibliotheek en SWB in Brummens Weekblad

• Beleef Operatie Cannonshot met Bertje & De Buffalo’s

30 april 2020

Bertje & De Buffalo’s is van start gegaan. Het is de tweede outdoor adventure game in de Go Veluwe App. Voorst herdenkt 75 jaar vrijheid en brengt in dit jubileumjaar de belangrijke geschiedenis middels deze game bij de jeugd onder de aandacht. Wie de game speelt, maakt een indrukwekkende fietstocht door de gemeente Voorst en beleeft Operatie Cannonshot tijdens de dagen van april 1945.

Bekijk details van Beleef Operatie Cannonshot met Bertje & De Buffalo’s