nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 162)

 • Marente de Moor in Bibliotheek Brummen Bekijk details

  7 april 2022

  Op donderdagavond 14 april organiseert De Boekensteun een lezing met de schrijver en columniste Marente de Moor in de Bibliotheek Brummen. De Moor (Den Haag, 1972) woonde in de jaren negentig in Rusland, waar ze aan de theaterschool studeerde en artikelen en columns schreef voor weekblad De Groene Amsterdammer. Na terugkeer in Amsterdam werkte ze een aantal jaren als redacteur voor de weekbladen Elsevier en HP/De Tijd.

  Bekijk details van Marente de Moor in Bibliotheek Brummen

 • ‘Muziek op schoot’ bij de Bibliotheek; geniet er samen van! Bekijk details

  28 maart 2022

  Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby’s, dreumesen en peuters vinden het heerlijk om met muziek bezig te zijn. En hun ouders en begeleiders ook: samen met je kindje liedjes zingen, dansen, klappen, luisteren, muziek maken en spelletjes spelen levert heel wat kostbare geluksmomentjes op! Binnenkort start deze gratis workshop weer in de Bibliotheek.

  Bekijk details van ‘Muziek op schoot’ bij de Bibliotheek; geniet er samen van!

 • “Worden wie je bent” bij de Walk&Talk bij de Bibliotheek Bekijk details

  25 maart 2022

  Ben jij op zoek naar (ander) werk? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het neerzetten van je profiel op je cv of LinkedIn? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van andere werkzoekenden? Bezoek de Walk & Talk bij de Bibliotheek.

  Bekijk details van “Worden wie je bent” bij de Walk&Talk bij de Bibliotheek

 • Certificaat voor taalvrijwilligers bij de Bibliotheek Bekijk details

  24 maart 2022

  Goed kunnen lezen en schrijven is belangrijk in de huidige tijd. Als je goed kunt lezen en schrijven begrijp je de wereld om je heen veel beter. Bovendien heb je taal nodig om goed te kunnen communiceren. Een must in ieders dagelijks leven, zowel in de privésfeer als op de werkvloer. Dit geldt voor gesproken en geschreven taal.

  Bekijk details van Certificaat voor taalvrijwilligers bij de Bibliotheek

 • Start leesclub over verschillende thema’s Bekijk details

  21 maart 2022

  Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

  Bekijk details van Start leesclub over verschillende thema’s

 • Verteltheater bij Literair Café Vroolijke Frans, open podium thema Eerste Liefde Bekijk details

  19 maart 2022

  Op woensdag 30 maart 2022 om 20.00 u organiseert de werkgroep Taalmarkt als literair café een voorstelling van het Muzikaal Verteltheater in de grote zaal van De Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat. De zaal gaat open om 19.45 u.

  Bekijk details van Verteltheater bij Literair Café Vroolijke Frans, open podium thema Eerste Liefde

 • Aandacht voor mediawijsheid bij de Bibliotheek tijdens de Media Ukkie dagen Bekijk details

  18 maart 2022

  Tijdens de Media Ukkie Dagen van 25 maart t/m 1 april 2022 wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Met het thema ‘swipe, stap, sprong’ geven we antwoord op vragen, zoals: kun je een kind alleen met een tablet, tv, smartphone of boekje laten spelen of is samen beter? Hoe begeleid je een kind stap voor stap in de ‘digitale wereld’? Hoe zet je media in, zodat een kind er ook iets van leert en sprongen maakt? En hoe maak je keuzes die aansluiten op de...

  Bekijk details van Aandacht voor mediawijsheid bij de Bibliotheek tijdens de Media Ukkie dagen

 • Word jij onze nieuwe enthousiaste computervrijwilliger? Bekijk details

  16 maart 2022

  De Bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplaats waar bezoekers worden uitgenodigd en verleid met een schatkamer vol met materialen, ideeën en verhalen. Inwoners van de gehele gemeente Brummen weten ons te vinden. Niet alleen voor de uitleen van boeken, e-books of tijdschriften. De Bibliotheek is ook een plek waar jong en oud hun taal- en mediavragen kunnen stellen. Omdat veel mensen uit Eerbeek vragen hebben over de computer, hun mobieltje en/of het internet is de Bibliotheek vanaf 1 maart gestart...

  Bekijk details van Word jij onze nieuwe enthousiaste computervrijwilliger?

 • Wat vind jij eigenlijk? Bekijk details

  9 maart 2022

  Vrijdagmiddag 11 maart gaan scholieren van het Veluws College Twello en Zone.College Twello in gesprek met vertegenwoordigers van de lokale politiek gemeente Voorst.

  Bekijk details van Wat vind jij eigenlijk?

 • Kom je ook naar de maandelijkse Creatieve Schrijftafel in de Bibliotheek? Bekijk details

  9 maart 2022

  De Bibliotheek in Brummen en Eerbeek start met maandelijkse bijeenkomsten Creatief Schrijven. Geschikt voor liefhebbers van schrijven wat er in je opkomt. Ter kennismaking start er een (gratis) introductiebijeenkomst bij beide locaties. Vervolgens kun je iedere maand aansluiten. De bijeenkomsten van de Creatieve Schrijftafel zijn per keer te volgen en staan los van elkaar.

  Bekijk details van Kom je ook naar de maandelijkse Creatieve Schrijftafel in de Bibliotheek?

Paginanavigatie