Resultaat 21 - 30 (van 82)

• Nederland leest Bekijk details

31 oktober 2020

In november leest heel Nederland één boek, dat lezers cadeau krijgen van de Bibliotheek. Kom naar de Bieb en haal het gratis boekje van Judith Koelemeijer op!

Bekijk details van Nederland leest

• Online Human Library Bekijk details

29 oktober 2020

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In het kader van Nederland leest is het mogelijk via Bibliotheek Brummen|Voorst mee te doen met het bekende Deense concept de online ‘Human Library’. Onbevangen met elkaar in gesprek gaan over een vooroordeel waar de 'boeken' mee te maken hebben.

Bekijk details van Online Human Library

• Veilig naar de Bibliotheek Bekijk details

27 oktober 2020

De Bibliotheek blijft open! Alleen samen kunnen we ervoor zorgen om veilig en verantwoord naar onze vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello te komen. Wij doen daarom een beroep op je eigen verantwoordelijkheid. Help elkaar, spreek elkaar aan waar nodig en let op je omgeving.

Bekijk details van Veilig naar de Bibliotheek

• Bibliotheek blijft open Bekijk details

15 oktober 2020

Gelukkig kan de Bibliotheek open blijven. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en verantwoord naar onze Bieb kan komen. Tijdens de landelijke persconferentie zijn extra maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk details van Bibliotheek blijft open

• Steun de Bibliotheek via Rabo ClubSupport Bekijk details

9 oktober 2020

Jaarlijks biedt Rabobank met de actie ClubSupport ondersteuning om lokale organisaties sterker te maken. En jij kunt meebeslissen over de besteding van de beschikbare financiële middelen!

Bekijk details van Steun de Bibliotheek via Rabo ClubSupport

• Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes Bekijk details

1 oktober 2020

Wij vinden de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze regels gelden voor iedereen. Zo kun je de Bibliotheek veilig bezoeken!

Bekijk details van Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes

• Lydie Walgemoed 40 jaar in dienst bij Bibliotheek Bekijk details

24 september 2020

Dit jaar is Lydie Walgemoed (62), medewerker Informatie & Advies, uit Brummen 40 jaar in dienst bij de Bibliotheek. Ze is begonnen in de vestiging Brummen en vervolgens naar Graafschap Bibliotheken in Zutphen gegaan om in de Frontoffice te werken. De afgelopen jaren is ze werkzaam voor beide Bibliotheken.

Bekijk details van Lydie Walgemoed 40 jaar in dienst bij Bibliotheek

• ‘En toen?’ Ga mee terug in de tijd! Bekijk details

24 september 2020

Ga mee terug in de tijd! In de Kinderboekenweek, van vandaag tot en met 11 oktober, komt de geschiedenis tot leven. Ook Bibliotheek Brummen|Voorst heeft diverse online en offline activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Onder het motto ‘En toen?’ ontdekt de jeugd meer over de geschiedenis, natuurlijk niet alleen maar door te lezen, maar ook door lekker actief bezig te gaan.

Bekijk details van ‘En toen?’ Ga mee terug in de tijd!

• Open Monumentendag Bekijk details

10 september 2020

Kom luisteren naar de legende van de dikke Hertog van Gelre!

Bekijk details van Open Monumentendag

• Bibliotheken Twello en Eerbeek op zoek naar vrijwilligers Bekijk details

25 augustus 2020

De Bibliotheken in Twello en Eerbeek zijn op zoek naar vrijwilligers, enthousiaste gastvrouwen en -heren. Om de Bibliotheek steeds meer een ontmoetingsplek te laten zijn, zoeken we vrijwilligers om als gastheer/gastvrouw op te treden en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Bekijk details van Bibliotheken Twello en Eerbeek op zoek naar vrijwilligers