Resultaat 31 - 40 (van 69)

• Inloop Origami Twello viert Decembermaand

15 november 2017

Nederlands eerste Inloop Origami bij de Bibliotheek Twello, gegeven door Steve Kelly in samenwerking met het Kenniscentrum van Brummen/Twello, had een ontluikende novembermaand. Beginners zonder ervaring tot de gevorderde vouwer hebben van de gratis service gebruik gemaakt. Op zoek naar bepaalde origami modellen of niet wetende hoe een model gevouwen moet worden of simpelweg even willen komen kijken, dan kan dat iedere vrijdagmiddag in de bibliotheek van Twello. Steve Kelly laat met alle plezier...

Bekijk details van Inloop Origami Twello viert Decembermaand

• Inloop Origami Twello

17 oktober 2017

Origami of papier vouwen is een van de weinige kunstvormen die schoon, snel te leren is, makkelijk mee te nemen en bijna niets kost. Origami kun je overal doen en op elk moment van de dag. Voor de televisie, in de tuin, in de trein, in de koffie pauze, zelfs in bed. Alhoewel onder de douche niet wordt aanbevolen. Origami is goed voor oog-hand coördinatie, ontspanning en je krijgt er een kick van als het lukt.

Bekijk details van Inloop Origami Twello

• Expositie in Twello

17 oktober 2017

Vanaf 13 oktober t/m 24 november exposeert Reinie Miedema in de bibliotheek van Twello. Het betreft sprookjesfiguren die door studenten van de Passage-school zijn gemaakt.

Bekijk details van Expositie in Twello

• Inspiratiesessie Whatsapp

10 oktober 2017

Bibliotheek Brummen|Voorst organiseert in samenwerking met SeniorWeb een inspiratiesessie over Whatsapp. Tijdens deze eenmalige workshop leert de deelnemer hoe gemakkelijk via Whatsapp berichten verstuurd kunnen worden en hoe, bestanden en foto’s met de contacten uitgewisseld kan worden.

Bekijk details van Inspiratiesessie Whatsapp

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

25 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat jij ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

• Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus

22 september 2017

Twello - Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een paar jaar de cursus Klik & Tik aan. Dat deze cursus absoluut aan een behoefte voldoet blijkt wel uit het feit dat met regelmaat een groot aantal mensen met een welverdiend certificaat afzwaait. Een aantal weken mochten 23 mensen vol trots hun certificaat uit handen van Marian Camphuis ontvangen.

Bekijk details van Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus

• Lezing Talentvolle vrouwen

18 september 2017

Brummen – Woensdagavond 27 september heeft de bibliotheek drie talentvolle vrouwen uitgenodigd. Alle drie hebben ze op hun eigen wijze invulling aan hun leven gegeven.

Bekijk details van Lezing Talentvolle vrouwen

• Veel belangstelling voor lezing Agnes Klomp

18 september 2017

Onder grote belangstelling overhandigde Agnes Klomp afgelopen woensdag 13 september haar eerste boek ‘’in de stilte’’ aan bibliotheekmedewerkster Mariël Schotpoort.

Bekijk details van Veel belangstelling voor lezing Agnes Klomp

• Cursus Kunstgeschiedenis

19 augustus 2017

In september begint er weer een nieuwe cursus kunstgeschiedenis. Deze lezingencyclus wordt gegeven door Iris Maalderink-Besselink in de bibliotheek van Brummen. De cursus is opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Deze keer is het thema:

Bekijk details van Cursus Kunstgeschiedenis

• ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!

7 juli 2017

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Brummen | Voorst dit jaar ZOMERLEESBINGO.

Bekijk details van ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!