Resultaat 31 - 40 (van 103)

• Opnieuw pagina in Brummens Weekblad

23 april 2020

Ook deze week vind je in het Brummens Weekblad weer een pagina met nieuws van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen.

Bekijk details van Opnieuw pagina in Brummens Weekblad

• 75 jaar bevrijding online

20 april 2020

De bevrijding is dit jaar 75 jaar geleden. We hadden mooie tentoonstellingen voor je ingericht en speciale tafels met interessante en inspirerende boeken rondom dit thema. Nu dit allemaal niet door kan gaan, willen we je graag online zo goed mogelijk bedienen om toch stil te kunnen staan bij 75 jaar bevrijding. We hebben een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet.

Bekijk details van 75 jaar bevrijding online

• Nieuwe overzichtspagina met SWB

17 april 2020

Ook deze week weer een overzichtspagina in het Brummens Weekblad van Bibliotheek Brummen|Voorst samen met Stichting Welzijn Brummen.

Bekijk details van Nieuwe overzichtspagina met SWB

• Media-inloop gaat door

17 april 2020

Een smartphone, tablet of computer is hartstikke handig. Maar… hoe ga je er nou precies mee om? En hoe zit het als je even niet meer weet hoe je verder moet? Fysieke hulp verlenen gaat even niet, maar Seniorweb is op afstand graag van dienst, of dat nu met het installeren van apps is of om te helpen met Skype of Whatsapp.

Bekijk details van Media-inloop gaat door

• Laaggeletterdheid wordt een steeds groter probleem

15 april 2020

Het leven kan behoorlijk ingewikkeld zijn als je de bijsluiter van je medicijnen niet kunt lezen, geen idee hebt wat er in de nieuwsbrief van de school van je kinderen staat of het huurcontract van je nieuwe woning niet begrijpt. Laaggeletterdheid is voor bijna drie miljoen mensen dagelijkse kost, Mariel Schotpoort maakt zich met het Taalhuis hard voor meer aandacht voor deze groep en hun problemen.

Bekijk details van Laaggeletterdheid wordt een steeds groter probleem

• Bibliotheek en SWB slaan handen ineen

10 april 2020

Bibliotheek Brummen|Voorst verzorgt komende weken samen met Stichting Welzijn Brummen (SWB) elke week een pagina in het Brummens Weekblad met wetenswaardigheden over de eigen organisatie. Zo blijf je ook offline gemakkelijk op de hoogte van alle activiteiten en nieuwe projecten.

Bekijk details van Bibliotheek en SWB slaan handen ineen

• Succesvolle start Afhaalbieb

8 april 2020

Bibliotheek Brummen|Voorst is deze week gestart met de Afhaalbieb. Alle leden kunnen op afspraak (online of telefonisch) op drie momenten in de week hun gereserveerde boeken komen ophalen.

Bekijk details van Succesvolle start Afhaalbieb

• Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

8 april 2020

De gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse Bibliotheken zijn online gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de Bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei.

Bekijk details van Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

• Uitleentermijn verlengd

6 april 2020

Heb je materialen thuis van Bibliotheek Brummen|Voorst dan hoef je je voorlopig geen zorgen te maken om het verstrijken van de uitleentermijn. Alle materialen zijn in ons systeem verlengd tot 2 of 3 juni.

Bekijk details van Uitleentermijn verlengd

• Afhaalbieb van start

31 maart 2020

Update AfhaalBieb 11-5