nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 82)

 • Media-inloop Brummen op afspraak van start Bekijk details

  2 juni 2020

  De vrijwilligers van SeniorWeb Brummen|Voorst hebben goed nieuws. Vanaf dinsdag 9 juni staan zij, alleen op afspraak, klaar in de Bibliotheek in Brummen om te helpen bij al je digitale vragen.

  Bekijk details van Media-inloop Brummen op afspraak van start

 • De Bieb komt weer tot leven Bekijk details

  29 mei 2020

  Deze week vind je in het Brummens Weekblad een uitgebreide overzichtspagina met allerlei nieuwtjes van onze Bibliotheek.

  Bekijk details van De Bieb komt weer tot leven

 • Helden in coronatijd Bekijk details

  22 mei 2020

  Vandaag vind je in het Brummens Weekblad niet alleen de wekelijkse overzichtspagina die we samen met Stichting Welzijn Brummen maken. Er is deze week ook een heldenpagina waarin medewerkers van onze beide organisaties in het zonnetje worden gezet, omdat zij in coronatijd ware helden bleken.

  Bekijk details van Helden in coronatijd

 • Bibliotheek weer open! Bekijk details

  19 mei 2020

  Afgelopen maandag zijn de deuren van de Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello weer opengegaan. Alle voorbereidingen zijn getroffen om veilig en verantwoord het publiek te kunnen ontvangen. ‘Als Bibliotheek zijn wij natuurlijk heel verheugd om weer open te mogen gaan. We hebben onze werkwijze aangepast in de vestigingen. We gaan werken met een routing en met mandjes bij de deur, aldus directeur Mirjam Wijers.

  Bekijk details van Bibliotheek weer open!

 • We gaan bijna weer open! Bekijk details

  15 mei 2020

  Het is bijna zover, onze Bibliotheken gaan maandag weer open. Wat hebben we er weer zin in om de normale gang van zaken een beetje op te kunnen pakken.

  Bekijk details van We gaan bijna weer open!

 • Heropening Bibliotheek in Brummens Weekblad Bekijk details

  14 mei 2020

  Opnieuw een overzichtspagina van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen in het Brummens Weekblad van vandaag. En wat een fijn nieuws hebben we te melden. De Bibliotheek gaat volgende week weer - onder voorwaarden - open!

  Bekijk details van Heropening Bibliotheek in Brummens Weekblad

 • Gedicht op wekelijkse overzichtspagina met SWB Bekijk details

  8 mei 2020

  Zoals in deze coronatijden elke week, verscheen er ook vandaag weer een overzichtspagina in het Brummens Weekblad die wij samen met Stichting Welzijn Brummen hebben gemaakt. Zo kunnen we je snel op de hoogte houden van wat er speelt en hopelijk een momentje van ontspanning bieden.

  Bekijk details van Gedicht op wekelijkse overzichtspagina met SWB

 • Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open Bekijk details

  7 mei 2020

  Vanaf 18 mei gaan onze deuren weer open. Dat betekent niet dat de situatie weer is zoals voorheen. Er zijn een aantal zaken gewijzigd en er zijn een paar regels.

  Bekijk details van Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open

 • AfhaalBieb: 400 tasjes per week! Bekijk details

  2 mei 2020

  Ruim een maand is de Bibliotheek Brummen|Voorst gestart met de AfhaalBieb. Sinds de start heeft het aantal aanvragen de verwachtingen overtroffen! Veel mensen hebben behoefte aan nieuwe boeken. In totaal (alle drie de vestigingen) worden ruim 400 tasjes per week klaargemaakt. Van klanten ontvangen we positieve reacties, ze zijn blij met onze service. ‘We doen het graag, al is het hard werken. Moe maar voldaan, zo voelen we ons aan het einde van een dag tasjes klaar maken’, aldus een bibliotheekmedewerker....

  Bekijk details van AfhaalBieb: 400 tasjes per week!

 • Bibliotheek en SWB in Brummens Weekblad Bekijk details

  30 april 2020

  Opnieuw verscheen er vandaag een overzichtspagina in het Brummens Weekblad met activiteiten van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen bij elkaar. Zo zie je in één oogopslag welke nieuwtjes wij weer voor je hebben.

  Bekijk details van Bibliotheek en SWB in Brummens Weekblad