Resultaat 41 - 50 (van 76)

• Inspiratiesessie Whatsapp

10 oktober 2017

Bibliotheek Brummen|Voorst organiseert in samenwerking met SeniorWeb een inspiratiesessie over Whatsapp. Tijdens deze eenmalige workshop leert de deelnemer hoe gemakkelijk via Whatsapp berichten verstuurd kunnen worden en hoe, bestanden en foto’s met de contacten uitgewisseld kan worden.

Bekijk details van Inspiratiesessie Whatsapp

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

25 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat jij ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

• Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus

22 september 2017

Twello - Voor mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op het internet biedt de bibliotheek Brummen|Voorst al een paar jaar de cursus Klik & Tik aan. Dat deze cursus absoluut aan een behoefte voldoet blijkt wel uit het feit dat met regelmaat een groot aantal mensen met een welverdiend certificaat afzwaait. Een aantal weken mochten 23 mensen vol trots hun certificaat uit handen van Marian Camphuis ontvangen.

Bekijk details van Weer plekken vrij bij Klik & Tik cursus

• Lezing Talentvolle vrouwen

18 september 2017

Brummen – Woensdagavond 27 september heeft de bibliotheek drie talentvolle vrouwen uitgenodigd. Alle drie hebben ze op hun eigen wijze invulling aan hun leven gegeven.

Bekijk details van Lezing Talentvolle vrouwen

• Veel belangstelling voor lezing Agnes Klomp

18 september 2017

Onder grote belangstelling overhandigde Agnes Klomp afgelopen woensdag 13 september haar eerste boek ‘’in de stilte’’ aan bibliotheekmedewerkster Mariël Schotpoort.

Bekijk details van Veel belangstelling voor lezing Agnes Klomp

• Cursus Kunstgeschiedenis

19 augustus 2017

In september begint er weer een nieuwe cursus kunstgeschiedenis. Deze lezingencyclus wordt gegeven door Iris Maalderink-Besselink in de bibliotheek van Brummen. De cursus is opgezet voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Deze keer is het thema:

Bekijk details van Cursus Kunstgeschiedenis

• ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!

7 juli 2017

Bijna zomervakantie. Luieren en misschien wel lekker lezen, heerlijk! Om het lezen extra leuk te maken organiseert de bibliotheek Brummen | Voorst dit jaar ZOMERLEESBINGO.

Bekijk details van ZomerleesBingo voor kinderen bij de Bibliotheek!

• Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af

19 juni 2017

Gedurende 20 weken heeft een groot aantal vrijwilligers van de VoorleesExpress wekelijks kinderen voorgelezen die een vrolijke taalsteun konden gebruiken. Dankzij de enthousiaste inzet van deze vrijwilligers zijn in totaal ruim 50 kinderen van 17 nationaliteiten voorgelezen. Afgelopen week vond de afronding in bibliotheek Twello plaats.

Bekijk details van Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af

• Glenn wint De Weddenschap

9 juni 2017

Glenn IJsseldijk van AOC Oost Twello heeft de hoofdprijs gewonnen bij De Weddenschap. Binnen dit nationale leesbevorderingsproject gaan jongeren en bekende Nederlanders de uitdaging aan om minimaal drie boeken te lezen in een half jaar.

Bekijk details van Glenn wint De Weddenschap

• Studiekring in bibliotheek Twello

19 mei 2017

Een studiekring is een vast groep van 10 tot 15 senioren, die om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een ‘’rondje actualiteiten’’, er wordt een gekozen onderwerp besproken en u neemt deel aan de discussie.

Bekijk details van Studiekring in bibliotheek Twello