Resultaat 41 - 50 (van 69)

• Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af

19 juni 2017

Gedurende 20 weken heeft een groot aantal vrijwilligers van de VoorleesExpress wekelijks kinderen voorgelezen die een vrolijke taalsteun konden gebruiken. Dankzij de enthousiaste inzet van deze vrijwilligers zijn in totaal ruim 50 kinderen van 17 nationaliteiten voorgelezen. Afgelopen week vond de afronding in bibliotheek Twello plaats.

Bekijk details van Enthousiaste voorleesvrijwilligers ronden het voorleesseizoen weer af

• Glenn wint De Weddenschap

9 juni 2017

Glenn IJsseldijk van AOC Oost Twello heeft de hoofdprijs gewonnen bij De Weddenschap. Binnen dit nationale leesbevorderingsproject gaan jongeren en bekende Nederlanders de uitdaging aan om minimaal drie boeken te lezen in een half jaar.

Bekijk details van Glenn wint De Weddenschap

• Studiekring in bibliotheek Twello

19 mei 2017

Een studiekring is een vast groep van 10 tot 15 senioren, die om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een ‘’rondje actualiteiten’’, er wordt een gekozen onderwerp besproken en u neemt deel aan de discussie.

Bekijk details van Studiekring in bibliotheek Twello

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

19 mei 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Brummen|Voorst gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

• Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst

21 april 2017

Ingezonden bericht van deelnemer John Kempink van de Walk&Talk bijeenkomst op 7 april.

Bekijk details van Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst

• Boekstart collectie op de Sterrenbeek!

7 april 2017

Het was ineens een drukte van belang in bibliotheek Eerbeek. In optocht kwam een clubje kinderen, samen met hun juffen, naar de bibliotheek om het verhaal te horen van ‘’de Kleine Walvis’’.

Bekijk details van Boekstart collectie op de Sterrenbeek!

• WoWi! Komt naar de Bibliotheek Twello en Eerbeek

24 maart 2017

Biebbus vol digitale nieuwigheden. WoWi! Is Workshop on Wheels innovation, een biebbus vol digitale nieuwigheden. Deze WoWi! komt op dinsdag 28 maart naar de Bibliotheek Twello en op dinsdag 4 april naar Bibliotheek Eerbeek.

Bekijk details van WoWi! Komt naar de Bibliotheek Twello en Eerbeek

• Bibliotheek Eerbeek zoekt vrijwilligers computerondersteuning

28 februari 2017

Bibliotheek Eerbeek is op zoek naar extra vrijwilligers die bij het computerspreekuur ondersteuning willen en kunnen geven.

Bekijk details van Bibliotheek Eerbeek zoekt vrijwilligers computerondersteuning

• Taalhuis Brummen|Voorst officieel van start

20 februari 2017

Woensdag 15 februari is in bibliotheek Twello officieel het startsein gegeven voor het Taalhuis binnen de gemeenten Brummen en Voorst. Het Taalhuis is een samenwerking tussen de gemeenten Brummen en de gemeente Voorst, Bibliotheek Brummen|Voorst, Stichting Lezen en Schrijven, Stichting Welzijn Brummen, Mens en Welzijn Voorst, Vluchtelingenwerk Oost Nederland en Top Taalgroep. Wethouders Luuk Tuiten (gemeente Brummen) en Harjo Pinkster (gemeente Voorst) verrichtten samen de officiële opening door...

Bekijk details van Taalhuis Brummen|Voorst officieel van start

• Lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in bibliotheek Twello

10 februari 2017

De bibliotheek van Twello is zaterdag 11 februari ingericht om de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd te verzorgen. Negen scholen uit de gemeente Voorst doen hieraan mee. Aanvang is 15.00 uur, ieder kind mag vijf minuten voorlezen uit een door haar of hem zelf gekozen boek.

Bekijk details van Lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in bibliotheek Twello