Resultaat 41 - 50 (van 62)

• Bibliotheek Eerbeek zoekt vrijwilligers computerondersteuning

28 februari 2017

Bibliotheek Eerbeek is op zoek naar extra vrijwilligers die bij het computerspreekuur ondersteuning willen en kunnen geven.

Bekijk details van Bibliotheek Eerbeek zoekt vrijwilligers computerondersteuning

• Taalhuis Brummen|Voorst officieel van start

20 februari 2017

Woensdag 15 februari is in bibliotheek Twello officieel het startsein gegeven voor het Taalhuis binnen de gemeenten Brummen en Voorst. Het Taalhuis is een samenwerking tussen de gemeenten Brummen en de gemeente Voorst, Bibliotheek Brummen|Voorst, Stichting Lezen en Schrijven, Stichting Welzijn Brummen, Mens en Welzijn Voorst, Vluchtelingenwerk Oost Nederland en Top Taalgroep. Wethouders Luuk Tuiten (gemeente Brummen) en Harjo Pinkster (gemeente Voorst) verrichtten samen de officiële opening door...

Bekijk details van Taalhuis Brummen|Voorst officieel van start

• Lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in bibliotheek Twello

10 februari 2017

De bibliotheek van Twello is zaterdag 11 februari ingericht om de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd te verzorgen. Negen scholen uit de gemeente Voorst doen hieraan mee. Aanvang is 15.00 uur, ieder kind mag vijf minuten voorlezen uit een door haar of hem zelf gekozen boek.

Bekijk details van Lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in bibliotheek Twello

• Voorlezers gezocht in bibliotheek Eerbeek

8 januari 2017

Bibliotheek Eerbeek is op zoek naar enthousiaste voorlezers die het leuk vinden om jonge kinderen op de woensdagmiddag voor te lezen.

Bekijk details van Voorlezers gezocht in bibliotheek Eerbeek

• Cursus ‘’kunst in beeld ‘’ in bibliotheek Brummen

8 januari 2017

In januari begint er weer een nieuwe cursus kunstgeschiedenis. Deze lezingencyclus wordt gegeven in de bibliotheek van Brummen.

Bekijk details van Cursus ‘’kunst in beeld ‘’ in bibliotheek Brummen

• VoorleesHuis wordt Voorleesexpress

20 december 2016

Afgelopen september zijn veertien voorleesvrijwilligers van het VoorleesHuis bij kinderen van 3 t/m 8 jaar gestart om thuis in Brummen en Eerbeek een vrolijke taalsteun te brengen.

Bekijk details van VoorleesHuis wordt Voorleesexpress

• Deelnemers cursus trots op hun certificaat

28 november 2016

Afgelopen maandag 21 november hebben de deelnemers van de cursus ‘’starten met je Android’’ vol trots hun certificaat uit handen van docenten Cor Flore en Robert Bruinenberg mogen ontvangen.

Bekijk details van Deelnemers cursus trots op hun certificaat

• Vacature vrijwilligers computerondersteuning

21 november 2016

Bibliotheek Brummen | Voorst zoekt Vacature vrijwilligers computerondersteuning in Eerbeek en Brummen

Bekijk details van Vacature vrijwilligers computerondersteuning

• Bibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis online cursussen

15 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van Bibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis  online cursussen

• ‘Dat wist ik nog niet’

9 november 2016

Afgelopen woensdagmorgen 2 november hebben Roy Bosman en Robert Bruinenberg van SeniorWeb in bibliotheek Eerbeek de certificaten aan drie enthousiaste dames uitgereikt. De dames kunnen nu zelfstandig de iPad hanteren.

Bekijk details van ‘Dat wist ik nog niet’