Resultaat 41 - 50 (van 104)

• De Grootste kleurplaat van Eerbeek Bekijk details

21 november 2020

Vanaf maandag 23 november komt de grootste kleurplaat van Eerbeek en omstreken naar de Bibliotheek in Eerbeek. Deze kleurplaat is wel 1.00 meter bij 5.00 meter. Dus echt heel groot. Alle kinderen uit Eerbeek kunnen meehelpen om de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren. Hiervoor zijn speciale potloden beschikbaar gesteld door Boekhandel Hendriks. Wie weet komt Sinterklaas af en toe wel even langs om te kijken…

Bekijk details van De Grootste kleurplaat van Eerbeek

• Bibliotheek weer open Bekijk details

18 november 2020

Gelukkig mag de Bibliotheek weer open. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en verantwoord naar onze Bieb kan komen. Tijdens de landelijke persconferentie is bekend geworden dat de maatregelen helpen maar we moeten nog steeds voorzichtig zijn. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk details van Bibliotheek weer open

• AfhaalBieb Bekijk details

4 november 2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen is de regelgeving weer aangescherpt door de overheid. Daarom sluit ook de Bibliotheek haar vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello de komende twee weken voor het publiek. Wel starten we direct vanaf maandag 9 november met de AfhaalBieb. Het is dan weer mogelijk om online of telefonisch boeken en andere media te reserveren en op afspraak op te komen halen.

Bekijk details van AfhaalBieb

• Nederland leest Bekijk details

31 oktober 2020

In november leest heel Nederland één boek, dat lezers cadeau krijgen van de Bibliotheek. Kom naar de Bieb en haal het gratis boekje van Judith Koelemeijer op!

Bekijk details van Nederland leest

• Online Human Library Bekijk details

29 oktober 2020

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In het kader van Nederland leest is het mogelijk via Bibliotheek Brummen|Voorst mee te doen met het bekende Deense concept de online ‘Human Library’. Onbevangen met elkaar in gesprek gaan over een vooroordeel waar de 'boeken' mee te maken hebben.

Bekijk details van Online Human Library

• Veilig naar de Bibliotheek Bekijk details

27 oktober 2020

De Bibliotheek blijft open! Alleen samen kunnen we ervoor zorgen om veilig en verantwoord naar onze vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello te komen. Wij doen daarom een beroep op je eigen verantwoordelijkheid. Help elkaar, spreek elkaar aan waar nodig en let op je omgeving.

Bekijk details van Veilig naar de Bibliotheek

• Bibliotheek blijft open Bekijk details

15 oktober 2020

Gelukkig kan de Bibliotheek open blijven. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en verantwoord naar onze Bieb kan komen. Tijdens de landelijke persconferentie zijn extra maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk details van Bibliotheek blijft open

• Steun de Bibliotheek via Rabo ClubSupport Bekijk details

9 oktober 2020

Jaarlijks biedt Rabobank met de actie ClubSupport ondersteuning om lokale organisaties sterker te maken. En jij kunt meebeslissen over de besteding van de beschikbare financiële middelen!

Bekijk details van Steun de Bibliotheek via Rabo ClubSupport

• Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes Bekijk details

1 oktober 2020

Wij vinden de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze regels gelden voor iedereen. Zo kun je de Bibliotheek veilig bezoeken!

Bekijk details van Bibliotheek adviseert gebruik mondkapjes

• Lydie Walgemoed 40 jaar in dienst bij Bibliotheek Bekijk details

24 september 2020

Dit jaar is Lydie Walgemoed (62), medewerker Informatie & Advies, uit Brummen 40 jaar in dienst bij de Bibliotheek. Ze is begonnen in de vestiging Brummen en vervolgens naar Graafschap Bibliotheken in Zutphen gegaan om in de Frontoffice te werken. De afgelopen jaren is ze werkzaam voor beide Bibliotheken.

Bekijk details van Lydie Walgemoed 40 jaar in dienst bij Bibliotheek