Resultaat 51 - 60 (van 103)

• Save the date - opening expositie 75 jaar vrijheid in Voorst

30 januari 2020

In dit bijzondere jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland en dus de gemeente Voorst werd bevrijd. De Oudheidkundige Kring Voorst zette in samenwerking met de Bibliotheek een tentoonstelling op om de oorlog en bevrijding in beeld te brengen.

Bekijk details van Save the date - opening expositie 75 jaar vrijheid in Voorst

• Bibliotheek scoort bovengemiddeld

30 januari 2020

Bibliotheek Brummen|Voorst blijkt bovengemiddeld goed te scoren op verschillende variabelen ondanks subsidies die lager dan gemiddeld liggen. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn.

Bekijk details van Bibliotheek scoort bovengemiddeld

• Poëzieweek

21 januari 2020

De week van 30 januari tot 5 februari is de Poëzieweek, dit jaar in het teken van de nieuwe generatie dichters. In elke generatie staan dichters op die een stem geven aan wat nieuw is en onbekend en kleur en klank geven aan de tijd van nu. Ook vandaag spreken dichters luid en duidelijk, met nieuwe woorden en nieuwe vormen. Hun gedichten begeleiden je bij elke stap in de richting van de toekomst.

Bekijk details van Poëzieweek

• Nationale Voorleesdagen in de buurt

16 januari 2020

De VoorleesDagen gaan weer bijna van start! Maar wat is er nou zo belangrijk aan voorlezen? En wat gebeurt er bij onze Bibliotheek precies om voorlezen te stimuleren?

Bekijk details van Nationale Voorleesdagen in de buurt

• Extra media-inloop

16 januari 2020

Een smartphone, tablet of computer is hartstikke handig. Maar… hoe ga je er nou precies mee om? En hoe zit het als je even niet meer weet hoe je verder moet? Dan zijn de vrijwilligers van SeniorWeb er.

Bekijk details van Extra media-inloop

• Stem op de beste Gelderse oorlogsfoto

9 januari 2020

Het project 'De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's' van het NIOD zoekt juryleden om de beste Gelderse oorlogsfoto te kiezen. Tot 1 januari kon iedereen zijn of haar oorlogsfoto insturen. Dat leverde zo'n 180 inzendingen op die door een werkgroep zijn teruggebracht tot een groslijst van 50 foto's.

Bekijk details van Stem op de beste Gelderse oorlogsfoto

• Interview - Maak kennis met onze vrijwilligers

7 januari 2020

‘De Bibliotheek vind ik heerlijk. Ik heb altijd veel gestudeerd in mijn leven!’

Bekijk details van Interview - Maak kennis met onze vrijwilligers

• Video's

1 januari 2020

Maak van schermtijd nuttige tijd met deze leuke video's.

Bekijk details van Video's

• Voor volwassenen

1 januari 2020

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen tijdens het thuiszitten.

Bekijk details van Voor volwassenen

• Leren & ontwikkelen

1 januari 2020

Online bezig zijn terwijl je nieuwe dingen leert? Dat kan gewoon, met déze tips.

Bekijk details van Leren & ontwikkelen