Resultaat 51 - 60 (van 76)

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

19 mei 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Brummen|Voorst gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek

• Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst

21 april 2017

Ingezonden bericht van deelnemer John Kempink van de Walk&Talk bijeenkomst op 7 april.

Bekijk details van Netwerken bij Bibliotheek Brummen|Voorst

• Boekstart collectie op de Sterrenbeek!

7 april 2017

Het was ineens een drukte van belang in bibliotheek Eerbeek. In optocht kwam een clubje kinderen, samen met hun juffen, naar de bibliotheek om het verhaal te horen van ‘’de Kleine Walvis’’.

Bekijk details van Boekstart collectie op de Sterrenbeek!

• WoWi! Komt naar de Bibliotheek Twello en Eerbeek

24 maart 2017

Biebbus vol digitale nieuwigheden. WoWi! Is Workshop on Wheels innovation, een biebbus vol digitale nieuwigheden. Deze WoWi! komt op dinsdag 28 maart naar de Bibliotheek Twello en op dinsdag 4 april naar Bibliotheek Eerbeek.

Bekijk details van WoWi! Komt naar de Bibliotheek Twello en Eerbeek

• Bibliotheek Eerbeek zoekt vrijwilligers computerondersteuning

28 februari 2017

Bibliotheek Eerbeek is op zoek naar extra vrijwilligers die bij het computerspreekuur ondersteuning willen en kunnen geven.

Bekijk details van Bibliotheek Eerbeek zoekt vrijwilligers computerondersteuning

• Taalhuis Brummen|Voorst officieel van start

20 februari 2017

Woensdag 15 februari is in bibliotheek Twello officieel het startsein gegeven voor het Taalhuis binnen de gemeenten Brummen en Voorst. Het Taalhuis is een samenwerking tussen de gemeenten Brummen en de gemeente Voorst, Bibliotheek Brummen|Voorst, Stichting Lezen en Schrijven, Stichting Welzijn Brummen, Mens en Welzijn Voorst, Vluchtelingenwerk Oost Nederland en Top Taalgroep. Wethouders Luuk Tuiten (gemeente Brummen) en Harjo Pinkster (gemeente Voorst) verrichtten samen de officiële opening door...

Bekijk details van Taalhuis Brummen|Voorst officieel van start

• Lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in bibliotheek Twello

10 februari 2017

De bibliotheek van Twello is zaterdag 11 februari ingericht om de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd te verzorgen. Negen scholen uit de gemeente Voorst doen hieraan mee. Aanvang is 15.00 uur, ieder kind mag vijf minuten voorlezen uit een door haar of hem zelf gekozen boek.

Bekijk details van Lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in bibliotheek Twello

• Voorlezers gezocht in bibliotheek Eerbeek

8 januari 2017

Bibliotheek Eerbeek is op zoek naar enthousiaste voorlezers die het leuk vinden om jonge kinderen op de woensdagmiddag voor te lezen.

Bekijk details van Voorlezers gezocht in bibliotheek Eerbeek

• Cursus ‘’kunst in beeld ‘’ in bibliotheek Brummen

8 januari 2017

In januari begint er weer een nieuwe cursus kunstgeschiedenis. Deze lezingencyclus wordt gegeven in de bibliotheek van Brummen.

Bekijk details van Cursus ‘’kunst in beeld ‘’ in bibliotheek Brummen

• VoorleesHuis wordt Voorleesexpress

20 december 2016

Afgelopen september zijn veertien voorleesvrijwilligers van het VoorleesHuis bij kinderen van 3 t/m 8 jaar gestart om thuis in Brummen en Eerbeek een vrolijke taalsteun te brengen.

Bekijk details van VoorleesHuis wordt Voorleesexpress