Resultaat 51 - 60 (van 162)

• Schrijver en journalist Francine Postma komt naar de Bibliotheek Brummen Bekijk details

28 oktober 2021

Wat doe je als je uitgeput bent en stiekem genoeg hebt van het drukke gezinsleven? Schrijver Francine Postma ging niet bij de pakken neerzitten maar ze ging ‘aan de wandel.’ Francine liep vijf weken lang een pelgrimstocht in Noord-Europa. Ze schreef een boek over haar ervaringen en over inspirerende mensen die ze onderweg ontmoette. Maar onderweg kwam ze ook zichzelf tegen. Dit verhaal deelt ze graag met jou bij de Bibliotheek in Brummen.

Bekijk details van Schrijver en journalist Francine Postma komt naar de Bibliotheek Brummen

• Samen gezond in de gemeente Brummen Bekijk details

28 oktober 2021

Afgelopen zomer ondertekenden diverse partners het lokale preventieakkoord ‘Samen gezond in de gemeente Brummen.’ De Bibliotheek Brummen|Voorst vindt gezondheid -en alles daar waarmee te maken heeft- ook belangrijk. Daarom zette Mirjam Wijers, directeur/bestuurder van Bibliotheek Brummen|Voorst ook graag haar handtekening onder dit preventieakkoord.

Bekijk details van Samen gezond in de gemeente Brummen

• Lees een mens in de Human Library Bekijk details

28 oktober 2021

Kwam je al bij de Bibliotheek om boeken te lezen, door tijdschriften te bladeren of misschien om iets op de computer op te zoeken? Op zaterdag 13 november kun je vanaf 11.30 uur mensen ‘lezen’ bij de Bibliotheek in Twello tijdens de Human Library. De Bibliotheek Brummen|Voorst organiseert na het succes in 2020, dit jaar opnieuw een Human Library, oftewel; de menselijke Bibliotheek.

Bekijk details van Lees een mens in de Human Library

• Marieke Lucas Rijneveld groot succes! Bekijk details

25 oktober 2021

De openingsavond van het nieuwe seizoen van De Boekensteun met Primera Bosman afgelopen woensdag 20 oktober met Marieke Lucas Rijneveld was zeker niet ongemakkelijk. Ruim 120 bezoekers zaten bijeen in de Pancratiuskerk in Brummen en luisterde ademloos naar het gesprek onder aanvoering van Machteld van Soest met de jonge schrijver.

Bekijk details van Marieke Lucas Rijneveld groot succes!

• Leesplezier met DigiTAAL Thuis voor peuters! Bekijk details

14 oktober 2021

Mooie samenwerking tussen kindcentrum Sterrenbeek en de Bibliotheek. Ouders en verzorgers spelen een belangrijke rol bij de taalontwikkeling van kinderen. Door kinderen regelmatig met taal in aanraking te laten komen, stimuleer je de taalontwikkeling van het (jonge) kind. Dit kan door bijvoorbeeld voor te lezen, woord- en letterspelletjes te doen maar het kan ook door digitale hulpmiddelen zoals een tablet. Taalvaardig worden met behulp van een tablet noemen we DigiTAAL. Een initiatief van de Bibliotheek....

Bekijk details van Leesplezier met DigiTAAL Thuis voor peuters!

• Marieke Lucas Rijneveld komt naar Brummen! Bekijk details

14 oktober 2021

Op woensdagavond 20 oktober komt Marieke Lucas Rijneveld naar de Sint Pancratiuskerk in Brummen. De schrijver is daar op uitnodiging van De Boekensteun en Primera Bosman. Marieke wordt deze avond geïnterviewd door neerlandicus Machteld van Soest.

Bekijk details van Marieke Lucas Rijneveld komt naar Brummen!

• ‘Muziek op schoot’ in de Bibliotheek begint weer! Bekijk details

8 oktober 2021

Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby's genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Binnenkort start deze gratis workshop weer in de Bibliotheek in Brummen, Eerbeek en Twello.

Bekijk details van ‘Muziek op schoot’ in de Bibliotheek begint weer!

• Wiel Palmen vertelt over zijn nieuwe boek “Droom van een twijfelaar" Bekijk details

7 oktober 2021

We kennen de Voorstenaar Wiel Palmen van de stichting Martinus, van zijn betrokkenheid bij Nepal en Thailand en van zijn professionele manier van ontwikkelingssamenwerking. Maar Wiel Palmen is ook schrijver. Zijn bekende boek ‘Nepal meer dan de Himalaya’ ontving lovende recensies. Inmiddels is er een nieuw boek van Wiel. De titel is “Droom van een twijfelaar.” Wiel gaat over dit boek vertellen op zaterdag 16 oktober bij de Bibliotheek in Twello.

Bekijk details van Wiel Palmen vertelt over zijn nieuwe boek “Droom van een twijfelaar"

• Enthousiaste bezoekers bij lezing Anne-Gine Goemans in Bibliotheek Twello Bekijk details

4 oktober 2021

Eindelijk was het zover! De Boekenvrienden organiseerden de eerste lezing van het programma 2021 – 2022. Op donderdagavond 30 september was het de eer aan Anne-Gine Goemans om de spits af te bijten. In onze Bibliotheek in Twello vertelde zij de aanwezige gasten over haar succesvolle boeken.

Bekijk details van Enthousiaste bezoekers bij lezing Anne-Gine Goemans in Bibliotheek Twello

• CoronaCheck-app; Heb jij 'm al? Bekijk details

20 september 2021

Stel je voor: je wilt een avond gezellig uit eten of je wilt graag weer eens naar de bioscoop of het theater. Voor al deze activiteiten is het nodig dat bezoekers de CoronaCheck app te hebben. Dit is omdat de coronamaatregelen soepeler zijn geworden. Om je bezoek zo veilig mogelijk te maken, moet je bij binnenkomst de app CoronaCheck laten zien. Dit is een maatregel van de overheid.

Bekijk details van CoronaCheck-app; Heb jij 'm al?

Paginanavigatie