Resultaat 51 - 60 (van 69)

• Voorlezers gezocht in bibliotheek Eerbeek

8 januari 2017

Bibliotheek Eerbeek is op zoek naar enthousiaste voorlezers die het leuk vinden om jonge kinderen op de woensdagmiddag voor te lezen.

Bekijk details van Voorlezers gezocht in bibliotheek Eerbeek

• Cursus ‘’kunst in beeld ‘’ in bibliotheek Brummen

8 januari 2017

In januari begint er weer een nieuwe cursus kunstgeschiedenis. Deze lezingencyclus wordt gegeven in de bibliotheek van Brummen.

Bekijk details van Cursus ‘’kunst in beeld ‘’ in bibliotheek Brummen

• VoorleesHuis wordt Voorleesexpress

20 december 2016

Afgelopen september zijn veertien voorleesvrijwilligers van het VoorleesHuis bij kinderen van 3 t/m 8 jaar gestart om thuis in Brummen en Eerbeek een vrolijke taalsteun te brengen.

Bekijk details van VoorleesHuis wordt Voorleesexpress

• Deelnemers cursus trots op hun certificaat

28 november 2016

Afgelopen maandag 21 november hebben de deelnemers van de cursus ‘’starten met je Android’’ vol trots hun certificaat uit handen van docenten Cor Flore en Robert Bruinenberg mogen ontvangen.

Bekijk details van Deelnemers cursus trots op hun certificaat

• Vacature vrijwilligers computerondersteuning

21 november 2016

Bibliotheek Brummen | Voorst zoekt Vacature vrijwilligers computerondersteuning in Eerbeek en Brummen

Bekijk details van Vacature vrijwilligers computerondersteuning

• Bibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis online cursussen

15 november 2016

Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

Bekijk details van Bibliotheeklidmaatschap meer waard door gratis  online cursussen

• ‘Dat wist ik nog niet’

9 november 2016

Afgelopen woensdagmorgen 2 november hebben Roy Bosman en Robert Bruinenberg van SeniorWeb in bibliotheek Eerbeek de certificaten aan drie enthousiaste dames uitgereikt. De dames kunnen nu zelfstandig de iPad hanteren.

Bekijk details van ‘Dat wist ik nog niet’

• Opening Bibliotheek Eerbeek

14 oktober 2016

Donderdagmiddag 13 oktober is onze bibliotheek Eerbeek officieel door wethouder Tuiten geopend. Namens de gemeente Brummen ontving de bibliotheek een bijzonder cadeau om de multifunctionele zaal te vernoemen naar Hans Broer.

Bekijk details van Opening Bibliotheek Eerbeek

• Interim directeur bibliotheek Brummen/Voorst

30 september 2016

Dinsdag 20 september heeft het bestuur besloten tot de aanstelling van Mirjam Wijers als interim directeur voor onze bibliotheek Brummen|Voorst voor een periode van minimaal half jaar.

Bekijk details van Interim directeur bibliotheek Brummen/Voorst

• Delpher: voor iedereen

8 juni 2016

In Delpher vindt u miljoenen gedigitaliseerde teksten uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften die u allemaal woord voor woord kunt doorzoeken. De teksten komen uit de collecties van diverse wetenschappelijke instellingen, bibliotheken en erfgoedinstellingen. Ze worden hier onder één knop aangeboden om het vinden van informatie voor u gemakkelijk te maken.

Bekijk details van  Delpher: voor iedereen