Resultaat 51 - 60 (van 62)

• Opening Bibliotheek Eerbeek

14 oktober 2016

Donderdagmiddag 13 oktober is onze bibliotheek Eerbeek officieel door wethouder Tuiten geopend. Namens de gemeente Brummen ontving de bibliotheek een bijzonder cadeau om de multifunctionele zaal te vernoemen naar Hans Broer.

Bekijk details van Opening Bibliotheek Eerbeek

• Interim directeur bibliotheek Brummen/Voorst

30 september 2016

Dinsdag 20 september heeft het bestuur besloten tot de aanstelling van Mirjam Wijers als interim directeur voor onze bibliotheek Brummen|Voorst voor een periode van minimaal half jaar.

Bekijk details van Interim directeur bibliotheek Brummen/Voorst

• Delpher: voor iedereen

8 juni 2016

In Delpher vindt u miljoenen gedigitaliseerde teksten uit Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften die u allemaal woord voor woord kunt doorzoeken. De teksten komen uit de collecties van diverse wetenschappelijke instellingen, bibliotheken en erfgoedinstellingen. Ze worden hier onder één knop aangeboden om het vinden van informatie voor u gemakkelijk te maken.

Bekijk details van  Delpher: voor iedereen

• Like en deel onze Facebook pagina

20 februari 2016

Like en deel onze Facebook pagina. En maak kans op een leuke prijs.

Bekijk details van Like en deel onze Facebook pagina

• Problemen met reserveren/verlengen?

25 januari 2016

Onze nieuwe catalogus geeft bij sommige leners problemen. Hier staan wat tips om deze problemen op te lossen.

Bekijk details van Problemen met reserveren/verlengen?

• Walk&Talk voor werkzoekenden

13 januari 2016

Vanaf januari biedt bibliotheek Brummen|Voorst werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten.

Bekijk details van Walk&Talk voor werkzoekenden

• Nieuwe online catalogus!

21 december 2015

Bibliotheek Brummen/Voorst heeft een nieuwe online catalogus. Voor de leden van de bibliotheek verandert er weinig maar er zijn een paar dingen waar je even op moet letten.

Bekijk details van Nieuwe online catalogus!

• Afhaal- en uitleenpunt van de Bibliotheek bij de Benring

15 december 2015

Bibliotheek Brummen|Voorst heeft een uitleen- en afhaalpunt bij de Benring in Voorst. Dit betekent dat leden van de bibliotheek via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl boeken en dvd’s kunnen reserveren.

Bekijk details van Afhaal- en uitleenpunt van de Bibliotheek bij de Benring

• Afhaal- en uitleenpunt in Klarenbeek

1 oktober 2015

Met ingang van 1 oktober is er bij MFC de Pauw in Klarenbeek een afhaalpunt van bibliotheek Brummen|Voorst.

Bekijk details van Afhaal- en uitleenpunt in Klarenbeek

• Collectie Lemniscaat boeken

13 april 2015

In Brummen boffen de leden van de bibliotheek. Begin van 2015 werden in een klap vijfhonderd boeken aan de collectie toegevoegd. Mooie, nieuwe ingewerkte boeken. Voor kinderen en volwassenen.

Bekijk details van Collectie Lemniscaat boeken