nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 104)

 • Vakantiebieb online Bekijk details

  2 juli 2020

  Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

  Bekijk details van Vakantiebieb online

 • Jaarverslag 2019 online Bekijk details

  25 juni 2020

  Vorige week is het jaarverslag over 2019 openbaar geworden. Bibliotheek Brummen|Voorst blikt terug op een succesvol jaar waarin ruim 150.000 bezoekers bijna 220.000 boeken leenden. Maar de Bibliotheek is meer dan boeken. Véél meer!

  Bekijk details van Jaarverslag 2019 online

 • Media-inloop Brummen op afspraak van start Bekijk details

  2 juni 2020

  De vrijwilligers van SeniorWeb Brummen|Voorst hebben goed nieuws. Vanaf dinsdag 9 juni staan zij, alleen op afspraak, klaar in de Bibliotheek in Brummen om te helpen bij al je digitale vragen.

  Bekijk details van Media-inloop Brummen op afspraak van start

 • De Bieb komt weer tot leven Bekijk details

  29 mei 2020

  Deze week vind je in het Brummens Weekblad een uitgebreide overzichtspagina met allerlei nieuwtjes van onze Bibliotheek.

  Bekijk details van De Bieb komt weer tot leven

 • Helden in coronatijd Bekijk details

  22 mei 2020

  Vandaag vind je in het Brummens Weekblad niet alleen de wekelijkse overzichtspagina die we samen met Stichting Welzijn Brummen maken. Er is deze week ook een heldenpagina waarin medewerkers van onze beide organisaties in het zonnetje worden gezet, omdat zij in coronatijd ware helden bleken.

  Bekijk details van Helden in coronatijd

 • Bibliotheek weer open! Bekijk details

  19 mei 2020

  Afgelopen maandag zijn de deuren van de Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello weer opengegaan. Alle voorbereidingen zijn getroffen om veilig en verantwoord het publiek te kunnen ontvangen. ‘Als Bibliotheek zijn wij natuurlijk heel verheugd om weer open te mogen gaan. We hebben onze werkwijze aangepast in de vestigingen. We gaan werken met een routing en met mandjes bij de deur, aldus directeur Mirjam Wijers.

  Bekijk details van Bibliotheek weer open!

 • We gaan bijna weer open! Bekijk details

  15 mei 2020

  Het is bijna zover, onze Bibliotheken gaan maandag weer open. Wat hebben we er weer zin in om de normale gang van zaken een beetje op te kunnen pakken.

  Bekijk details van We gaan bijna weer open!

 • Heropening Bibliotheek in Brummens Weekblad Bekijk details

  14 mei 2020

  Opnieuw een overzichtspagina van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen in het Brummens Weekblad van vandaag. En wat een fijn nieuws hebben we te melden. De Bibliotheek gaat volgende week weer - onder voorwaarden - open!

  Bekijk details van Heropening Bibliotheek in Brummens Weekblad

 • Gedicht op wekelijkse overzichtspagina met SWB Bekijk details

  8 mei 2020

  Zoals in deze coronatijden elke week, verscheen er ook vandaag weer een overzichtspagina in het Brummens Weekblad die wij samen met Stichting Welzijn Brummen hebben gemaakt. Zo kunnen we je snel op de hoogte houden van wat er speelt en hopelijk een momentje van ontspanning bieden.

  Bekijk details van Gedicht op wekelijkse overzichtspagina met SWB

 • Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open Bekijk details

  7 mei 2020

  Vanaf 18 mei gaan onze deuren weer open. Dat betekent niet dat de situatie weer is zoals voorheen. Er zijn een aantal zaken gewijzigd en er zijn een paar regels.

  Bekijk details van Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open