Resultaat 61 - 70 (van 162)

• Wegens groot succes opnieuw Ouder en Kind Yoga bij de Bibliotheek Bekijk details

11 september 2021

In het kader van het Ouder-Kind programma biedt de Bibliotheek diverse activiteiten aan die passend zijn voor het jonge kind. Na de succesvolle ouder-kind yoga vorig jaar door Nynke Bos, herhalen we dit. Tijdens de ouder-kind yogales gaan jullie samen een wereldreis maken onder het motto van ‘Yo-ga mee de wereld rond!’ Samen bewegen, samen ontspannen, samen genieten! Voor kinderen van alle leeftijden.

Bekijk details van Wegens groot succes opnieuw Ouder en Kind Yoga bij de Bibliotheek

• Bibliotheek Brummen|Voorst start met Informatie Punt Digitale Overheid Bekijk details

10 september 2021

Heb je vragen over de (digitale) overheid? Denk aan zaken zoals huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs of pensioen? Of misschien vind jij het moeilijk om een DigiD aan te maken? Dan ben je zeker niet de enige. Maar liefst 4 miljoen Nederlanders vinden dit lastig.

Bekijk details van Bibliotheek Brummen|Voorst start met Informatie Punt Digitale Overheid

• Cursus Kunst in Beeld in Bibliotheek Brummen en Eerbeek Bekijk details

8 september 2021

Eind september begint er weer een nieuwe cursus Kunst in Beeld. Een must voor liefhebbers van kunst en tentoonstellingen. Gedurende vijf bijeenkomsten van ongeveer anderhalf uur hoor je alle informatie over een bepaalde kunstenaar en de tentoonstelling. De cursus wordt gegeven in de vorm van lezingen. Ook dit keer gegeven door Iris Maalderink-Besselink in zowel de bibliotheek van Brummen als Eerbeek.

Bekijk details van Cursus Kunst in Beeld in Bibliotheek Brummen en Eerbeek

• Taalwandeling in de Week van Lezen en Schrijven Bekijk details

6 september 2021

De tweede week in september is traditioneel de Week van Lezen en Schrijven. Tijdens deze week, dit jaar van 6 tot en met 12 september, vragen we extra aandacht voor het belang van lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden. Wij schenken op een actieve manier aandacht aan De Week van het Lezen en Schrijven. Vanuit al onze vestigingen kun je namelijk een mooie en boeiende taalwandeling volgen.

Bekijk details van Taalwandeling in de Week van Lezen en Schrijven

• VoorleesExpress Brummen | Voorst gaat weer van start! Bekijk details

2 september 2021

‘Door elke dag voor te lezen, leert een kind in een jaar al snel 1.000 nieuwe woorden.’ Met dat motto gaan de voorlezers van de VoorleesExpress van de bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello vanaf 25 augustus voorlezen bij twaalf gezinnen. Ze hebben er weer zin in!

Bekijk details van VoorleesExpress Brummen | Voorst gaat weer van start!

• Bibliotheek Twello deelnemer Open Monumentendag 2021 Bekijk details

2 september 2021

Het gebouw aan het Marktplein, waar nu de Bibliotheek gevestigd is, kent een mooie historie. Het pand is gebouwd in 1923 en was vroeger een basisschool. Vandaag de dag is het pand gevuld met boeken en (leerzame) activiteiten. Oftewel de Bibliotheek. Een mooie overeenkomst tussen het gebruik van het pand van vroeger en het heden is: leren en ontwikkelen. De Bibliotheek is namelijk een plek waar je kunt blijven leren en jezelf ontwikkelen!

Bekijk details van Bibliotheek Twello deelnemer Open Monumentendag 2021

• Word jij onze nieuwe Gastheer of Gastvrouw? Bekijk details

24 juli 2021

De bibliotheek Brummen|Voorst voor inwoners, door inwoners

Bekijk details van Word jij onze nieuwe Gastheer of Gastvrouw?

• Echt waar! Babymassage bij de Bibliotheek Bekijk details

23 juli 2021

Vanaf september kun je bij de Bibliotheek terecht voor babymassage. Een heerlijk moment voor je baby om lekker te ontspannen. Wist je dat een ontspannen baby op de lange termijn ook voordelen biedt? Je baby voelt zich veilig en geborgen waardoor je kind later makkelijker een positief zelfbeeld kan ontwikkelen en meer zelfvertrouwen heeft.

Bekijk details van Echt waar! Babymassage bij de Bibliotheek

• De Ochtendpost nu ook online! Bekijk details

22 juli 2021

Tijdens de coronalockdown hebben we gemerkt dat ‘verbinding’ en ‘omkijken naar een ander’ belangrijk zijn. Maar ook ‘hoe deel ik mijn dag in’ en ‘wat doe ik in mijn vrije tijd’ kreeg opeens voor velen een andere wending.

Bekijk details van De Ochtendpost nu ook online!

• Ben jij mantelzorger (geweest) in de gemeente Brummen? Bekijk details

22 juli 2021

Vul dan snel de enquête in en maak kans op een mooie bos bloemen! Knooppunt Mantelzorg Brummen wil graag onderzoeken wat de behoeften en wensen zijn van inwoners met mantelzorgtaken in gemeente Brummen. Dit doen we omdat we de ondersteuning van het Knooppunt goed willen laten aansluiten op de behoefte van de inwoners.

Bekijk details van Ben jij mantelzorger (geweest) in de gemeente Brummen?

Paginanavigatie