Resultaat 71 - 80 (van 116)

• Leren & ontwikkelen

1 januari 2020

Online bezig zijn terwijl je nieuwe dingen leert? Dat kan gewoon, met déze tips.

Bekijk details van Leren & ontwikkelen

• Leesactiviteiten

1 januari 2020

Lekker lezen en wegdromen in een andere wereld kan heel fijn zijn in deze onrustige tijden. Lezen of voorgelezen worden is hartstikke leuk voor thuis. Zéker met deze tips!

Bekijk details van Leesactiviteiten

• Video's

1 januari 2020

Maak van schermtijd nuttige tijd met deze leuke video's.

Bekijk details van Video's

• Voor volwassenen

1 januari 2020

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen tijdens het thuiszitten.

Bekijk details van Voor volwassenen

• Opgeletterd

23 december 2019

Binnenkort beginthet nieuwe jaar weer op school en op het werk. Vaak een leuke tijd met nieuwe kansen. Als je moeite hebt met lezen of schrijven zou dat weleens anders kunnen zijn.

Bekijk details van Opgeletterd

• Interview - Word jij onze nieuwe gastvrouw/-heer?

17 december 2019

Interview met vrijwilligster Ina Arendsen: 'Zo gek is het niet dat ik vrijwilliger in de Bieb ben geworden! Mijn hele leven houd ik al van boeken.’

Bekijk details van Interview - Word jij onze nieuwe gastvrouw/-heer?

• Gewijzigde openingstijden

12 december 2019

Wil je rond de feestdagen lekker weg kunnen duiken in een stapel boeken? Start jij het nieuwe jaar graag met een nieuwe berg leesvoer? Let dan op onze gewijzigde openingstijden.

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden

• Dag van de Bieb

12 december 2019

In de wereld van nu - die door de digitale revolutie zo snel verandert - is De Bibliotheek een vast baken. Hier kun je rustig rondneuzen, activiteiten volgen, boeken lezen en mensen ontmoeten. Het belang van de Bibliotheek als rustpunt en veilige haven vandaag de dag is groot. En dat al generaties lang. Om deze plek te waarderen is 21 december 2019 uitgeroepen tot Dag van de Bieb.

Bekijk details van Dag van de Bieb

• Donatie VoorleesExpress goed besteed

12 december 2019

Op vrijdag 6 december hebben de vrijwilligers van de VoorleesExpress Voorst feestelijk kunnen uitpakken. Door de verkoop van Kinderpostzegels in 2018 hebben leerlingen van groep 7/8 van basisschool De Eendracht in Apeldoorn een bijdrage voor educatieve materialen kunnen doen.

Bekijk details van Donatie VoorleesExpress goed besteed

• Bibliotheek Brummen|Voorst in top 15!

28 november 2019

De Koninklijke Bibliotheek maakte afgelopen week de nieuwe cijfers bekend van bibliotheken in Nederland. Waaronder ook de bibliotheken met de meeste leden.

Bekijk details van Bibliotheek Brummen|Voorst in top 15!