nieuws

Resultaat 71 - 80 (van 104)

 • AfhaalBieb: 400 tasjes per week! Bekijk details

  2 mei 2020

  Ruim een maand is de Bibliotheek Brummen|Voorst gestart met de AfhaalBieb. Sinds de start heeft het aantal aanvragen de verwachtingen overtroffen! Veel mensen hebben behoefte aan nieuwe boeken. In totaal (alle drie de vestigingen) worden ruim 400 tasjes per week klaargemaakt. Van klanten ontvangen we positieve reacties, ze zijn blij met onze service. ‘We doen het graag, al is het hard werken. Moe maar voldaan, zo voelen we ons aan het einde van een dag tasjes klaar maken’, aldus een bibliotheekmedewerker....

  Bekijk details van AfhaalBieb: 400 tasjes per week!

 • Bibliotheek en SWB in Brummens Weekblad Bekijk details

  30 april 2020

  Opnieuw verscheen er vandaag een overzichtspagina in het Brummens Weekblad met activiteiten van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen bij elkaar. Zo zie je in één oogopslag welke nieuwtjes wij weer voor je hebben.

  Bekijk details van Bibliotheek en SWB in Brummens Weekblad

 • Beleef Operatie Cannonshot met Bertje & De Buffalo’s Bekijk details

  30 april 2020

  Bertje & De Buffalo’s is van start gegaan. Het is de tweede outdoor adventure game in de Go Veluwe App. Voorst herdenkt 75 jaar vrijheid en brengt in dit jubileumjaar de belangrijke geschiedenis middels deze game bij de jeugd onder de aandacht. Wie de game speelt, maakt een indrukwekkende fietstocht door de gemeente Voorst en beleeft Operatie Cannonshot tijdens de dagen van april 1945.

  Bekijk details van Beleef Operatie Cannonshot met Bertje & De Buffalo’s

 • Opnieuw pagina in Brummens Weekblad Bekijk details

  23 april 2020

  Ook deze week vind je in het Brummens Weekblad weer een pagina met nieuws van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen.

  Bekijk details van Opnieuw pagina in Brummens Weekblad

 • 75 jaar bevrijding online Bekijk details

  20 april 2020

  De bevrijding is dit jaar 75 jaar geleden. We hadden mooie tentoonstellingen voor je ingericht en speciale tafels met interessante en inspirerende boeken rondom dit thema. Nu dit allemaal niet door kan gaan, willen we je graag online zo goed mogelijk bedienen om toch stil te kunnen staan bij 75 jaar bevrijding. We hebben een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet.

  Bekijk details van 75 jaar bevrijding online

 • Nieuwe overzichtspagina met SWB Bekijk details

  17 april 2020

  Ook deze week weer een overzichtspagina in het Brummens Weekblad van Bibliotheek Brummen|Voorst samen met Stichting Welzijn Brummen.

  Bekijk details van Nieuwe overzichtspagina met SWB

 • Media-inloop gaat door Bekijk details

  17 april 2020

  Een smartphone, tablet of computer is hartstikke handig. Maar… hoe ga je er nou precies mee om? En hoe zit het als je even niet meer weet hoe je verder moet? Fysieke hulp verlenen gaat even niet, maar Seniorweb is op afstand graag van dienst, of dat nu met het installeren van apps is of om te helpen met Skype of Whatsapp.

  Bekijk details van Media-inloop gaat door

 • Laaggeletterdheid wordt een steeds groter probleem Bekijk details

  15 april 2020

  Het leven kan behoorlijk ingewikkeld zijn als je de bijsluiter van je medicijnen niet kunt lezen, geen idee hebt wat er in de nieuwsbrief van de school van je kinderen staat of het huurcontract van je nieuwe woning niet begrijpt. Laaggeletterdheid is voor bijna drie miljoen mensen dagelijkse kost, Mariel Schotpoort maakt zich met het Taalhuis hard voor meer aandacht voor deze groep en hun problemen.

  Bekijk details van Laaggeletterdheid wordt een steeds groter probleem

 • Bibliotheek en SWB slaan handen ineen Bekijk details

  10 april 2020

  Bibliotheek Brummen|Voorst verzorgt komende weken samen met Stichting Welzijn Brummen (SWB) elke week een pagina in het Brummens Weekblad met wetenswaardigheden over de eigen organisatie. Zo blijf je ook offline gemakkelijk op de hoogte van alle activiteiten en nieuwe projecten.

  Bekijk details van Bibliotheek en SWB slaan handen ineen

 • Succesvolle start Afhaalbieb Bekijk details

  8 april 2020

  Bibliotheek Brummen|Voorst is deze week gestart met de Afhaalbieb. Alle leden kunnen op afspraak (online of telefonisch) op drie momenten in de week hun gereserveerde boeken komen ophalen.

  Bekijk details van Succesvolle start Afhaalbieb