Resultaat 81 - 90 (van 104)

• Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb  Bekijk details

8 april 2020

De gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse Bibliotheken zijn online gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de Bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei.

Bekijk details van Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

• Uitleentermijn verlengd Bekijk details

6 april 2020

Heb je materialen thuis van Bibliotheek Brummen|Voorst dan hoef je je voorlopig geen zorgen te maken om het verstrijken van de uitleentermijn. Alle materialen zijn in ons systeem verlengd tot 2 of 3 juni.

Bekijk details van Uitleentermijn verlengd

• Afhaalbieb van start Bekijk details

31 maart 2020

Update AfhaalBieb 11-5

Bekijk details van Afhaalbieb van start

• Nog meer tips voor de thuiszitters Bekijk details

17 maart 2020

Ben je op zoek naar inspiratie om het thuiszitten wat makkelijker te maken? Hier een aantal tips!

Bekijk details van Nog meer tips voor de thuiszitters

• Blijf je ontwikkelen en houd de verveling buiten de deur Bekijk details

16 maart 2020

Drie weken zoveel mogelijk thuis blijven, dat is een flinke periode. Natuurlijk zal het ook best gezellig zijn, maar misschien vraag je je af hoe je jezelf en je kinderen op een nuttige manier bezig kunt houden. Gelukkig betekent de tijdelijke sluiting van onze Bibliotheek niet dat we niets meer voor je kunnen betekenen. We hebben talloze digitale mogelijkheden om jezelf uit te dagen, nieuwe kennis op te doen en om even in een andere wereld te verdwijnen.

Bekijk details van Blijf je ontwikkelen en houd de verveling buiten de deur

• Yo-ga je mee met ouder-kind yoga? Bekijk details

12 maart 2020

Op zaterdagochtend 28 maart is Nynke Bos in Bibliotheek Brummen te gast. Zij verzorgt een speciale yogales om samen met je kind aan mee te doen. Aan de hand van haar eigen prentenboek ‘Yo-ga je mee?’ worden oefeningen gedaan. Na afloop van de les is het mogelijk om het prentenboek aan te schaffen, zodat je ook direct thuis aan de slag kunt gaan met de verschillende oefeningen.

Bekijk details van Yo-ga je mee met ouder-kind yoga?

• Informatie over het coronavirus Bekijk details

9 maart 2020

Ook binnen de Bibliotheek hanteren wij de hygiëneregels die zijn voorgeschreven door het RIVM. Maak je je zorgen over het coronavirus of ben je op zoek naar meer informatie, dan kun je terecht bij het RIVM. De meest actuele informatie over het coronavirus staat op www.rivm.nl. Bellen met het landelijk informatienummer kan ook: 0800-1351.

Bekijk details van Informatie over het coronavirus

• Boekenweek 2020 Bekijk details

25 februari 2020

De Boekenweek viert dit jaar een jubileum: de 85ste editie alweer! Alles staat dit jaar in het teken van rebellen en dwarsdenkers.

Bekijk details van Boekenweek 2020

• Jouw oorlogsherinneringen in een expositie? Bekijk details

25 februari 2020

De herdenking en viering van 75 jaar bevrijding gaat ook in de gemeente Brummen niet ongemerkt voorbij. De Bibliotheek met vestigingen in Brummen en Eerbeek en Oudheidkundige Vereniging De Marke zijn druk bezig een tentoonstelling te organiseren over de oorlogsjaren en de bevrijding in 1945.

Bekijk details van Jouw oorlogsherinneringen in een expositie?

• Tentoonstelling ‘75 jaar bevrijding in Voorst’ Bekijk details

25 februari 2020

Burgemeester Jos Penninx opende op 22 februari in de Bibliotheek in Twello de tentoonstelling ’75 jaar bevrijding Voorst’. Deze tentoonstelling is een initiatief van de Oudheidkundige Kring Voorst in nauwe samenwerking met de Bibliotheek. Er is een gevarieerd aanbod materiaal uit eigen archieven én collecties van inwoners samengebracht waardoor een mooi overzicht over het leven in de oorlog ontstaat. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere bevrijding, dagelijks leven, geallieerden en verzet....

Bekijk details van Tentoonstelling ‘75 jaar bevrijding in Voorst’