Resultaat 81 - 90 (van 103)

• Raad stemt unaniem tegen bezuiniging op Bibliotheek!

28 juni 2019

Donderdag 27 juni j.l. startte het tweede en afsluitende deel van het raadsdebat over de perspectiefnota. Ook voor de Bibliotheken Brummen en Eerbeek een spannende middag, want in het amendement van de PvdA mede ondertekent door Groen Links en D66, was opgenomen de voorgestelde bezuiniging van 100.000 euro te schrappen. Een kleine vertegenwoordiging van de Bibliotheek zat gespannen op de publieke tribune te luisteren.

Bekijk details van Raad stemt unaniem tegen bezuiniging op Bibliotheek!

• Meer dan 4.000 handtekeningen voor Bibliotheek!

27 juni 2019

Brummen De afgelopen twee weken zijn ontzettend veel mensen naar de Bibliotheek gekomen om hun handtekening te zetten.

Bekijk details van Meer dan 4.000 handtekeningen voor Bibliotheek!

• Vestiging Eerbeek om 16.00 uur gesloten

25 juni 2019

Vandaag 25 juni is vestiging Eerbeek om 16.00 uur gesloten

Bekijk details van Vestiging Eerbeek om 16.00 uur gesloten

• Vrijwilligersfestival

11 juni 2019

Om alle hardwerkende vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Brummen in het zonnetje te zetten, organiseert Stichting Welzijn Brummen m.m.v. Bibliotheek en Sportkompas een groots festival met workshops, een belevingsmarkt, sportclinics en een foodplein.

Bekijk details van Vrijwilligersfestival

• De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek moeten blijven! Laat uw stem horen en teken onderstaande petitie

3 juni 2019

De gemeente Brummen staat er financieel niet goed voor en moet bezuinigen. Als Bibliotheek zijn we hiervan op de hoogte. De afgelopen weken is door Mirjam Wijers, het Bestuur en het Regieteam veel tijd gestoken om alle politieke partijen te ontvangen. Tijdens deze uitwisseling is volop aandacht besteed aan de toegevoegde waarde van de Bibliotheek voor de gemeente Brummen.

Bekijk details van De Bibliotheken in Brummen en Eerbeek moeten blijven! Laat uw stem horen en teken onderstaande petitie

• Spannende boekenweken van 1 tot 21 juni

31 mei 2019

Maand juni ‘Spannende BoekenWeken’ maand Spanning mee op vakantie! Nederlanders zijn internationaal gezien fervente boekenlezers die veel tijd besteden aan lezen. Het spannende boek is met stip het populairste boekgenre onder de Nederlandse bevolking.

Bekijk details van Spannende boekenweken van 1 tot 21 juni

• Politiek Café over ‘’financieel Gezond Brummen’’

6 mei 2019

De bodem van de spaarpot van de gemeente is in zicht. Het gemeentebestuur moet dus belangrijke en ook ingrijpende besluiten nemen om haar huishoudboekje op orde te brengen.

Bekijk details van Politiek Café over ‘’financieel Gezond Brummen’’

• Meimarkt en Opening Boekspot op locatie De Benring

3 mei 2019

Op 24 mei is er weer een meimarkt op de locatie van Woonzorgcentrum De Benring in Voorst. Het motto van De Benring is: “reuring in De Benring.” De meimarkt is een initiatief van Foenix, ’s Heeren loo, Pluryn, de Openbare Bibliotheek en De Benring.

Bekijk details van Meimarkt en Opening Boekspot op locatie De Benring

• E-reader ready!

26 april 2019

Word e-reader ready! Lezen op een e-reader is hartstikke handig. Nooit meer zeulen met zware boeken en altijd nieuwe boeken bij de hand. Maar hoe zet je er eigenlijk boeken op en hoe werkt zo'n e-reader nou? Maak eens een afspraak om uw e-reader klaar te maken voor vele uren leesplezier. Maak uw e-reader ready!

Bekijk details van E-reader ready!

• Meet-in 11: Een bakkie met aandacht

25 april 2019

De Bibliotheek en de Dorpskerk in Twello hebben de handen ineen geslagen onder de naam ‘Meet-in 11’. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor.

Bekijk details van Meet-in 11: Een bakkie met aandacht