“Rouwproces na baanverlies” bij de Walk&Talk bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 19 mei 2022 12:27

Je baan verliezen voelt voor iedereen anders. De een duikt volop in het sollicitatieproces terwijl een ander tijd nodig heeft om het baanverlies te verwerken. Bij de Bibliotheek in Twello bespreken we dit (rouw)proces. Gastspreker Carin Hafkamp is expert op het gebied van rouwververwerking. Carin vertelt hierover bij de Walk&Talk bij de Bibliotheek.

‘Wie was ik zonder die baan?’

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomst bij de bibliotheek in Twello op vrijdag 3 juni bespreken we dit keer verschillende manieren om baanverlies te verwerken. Niet alleen het verlies van een dierbare, ook het verlies van een baan blijkt tot rouw te kunnen leiden. En bij sommige mensen wordt die rouw na verloop van tijd zelfs dieper.

Over Walk&Talk

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Het bijwonen van de Walk&Talk bijeenkomsten geldt als sollicitatieactiviteit.

Alles op een rijtje

Wanneer?     Vrijdag 3 juni

Hoe laat?      van 09.30 tot 11.30 uur

Waar?          Bibliotheek Twello

Kosten?        geen

Koffie en/of thee staat voor je klaar. Welkom bij de Bibliotheek.