De Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello zijn gesloten t/m 26 mei vanwege de coronamaatregelen.

Je kan wél gebruik maken van De AfhaalBieb!

Op 13 mei, Hemelvaartsdag, en 24 mei, tweede Pinksterdag, is de AfhaalBieb in alle vestigingen gesloten.

De AfhaalBieb is nog steeds open!

Gepubliceerd op: 25 februari 2021 12:30

Het Coronavirus is nog steeds aanwezig. Het aantal besmettingen per dag neemt af en ook in het ziekenhuis wordt het langzaam iets minder druk. Stap voor stap gaat er steeds iets meer open. Onze Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello zijn nog steeds gesloten maar je kunt wel gebruik maken van de Afhaalbieb. Je kunt als afhaal-locatie ook kiezen voor onze Afhaalpunten in Voorst en Terwolde. Dus gelukkig blijft het mogelijk om boeken en andere media te lenen. Tijdens de afhaalmomenten is het ook mogelijk om je boeken in te leveren.

Hoe werkt het ook al weer?

Leden van de Bibliotheek kunnen boeken reserveren via de website, Iguana-app, per mail of telefonisch. Zodra de boeken klaarstaan ontvang je een bevestiging per telefoon of mail van één van onze medewerkers met daarin de afhaalafspraak waarop de boeken afgehaald kunnen worden op de vestiging waar je lid bent. (Het kan meerdere dagen duren voor je reactie krijgt.)

Leden die niet fysiek in staat zijn om naar de Bibliotheek te komen kunnen een afspraak maken om boeken thuis te laten bezorgen.

Veiligheid gewaarborgd

Om de veiligheid van leden en medewerkers te waarborgen, verzoeken wij iedereen om op het afgesproken tijdstip naar de Bibliotheek te komen. De gereserveerde boeken worden klaargezet in een tasje met de naam erop. In de hal kun je persoonlijk het tasje komen ophalen. Zorg ervoor dat je alleen naar binnen gaat en wacht even tot de vorige persoon naar buiten is gegaan.

Praktische informatie reserveren en afhalen boeken

Er zijn elke week drie afhaalmomenten, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Het is ook mogelijk de reeds geleende boeken in te leveren. De uitleentermijn wordt automatisch verlengd en er worden geen boetes berekend.

Het reserveren van boeken kan via de website, telefonisch of via mail.

Telefonisch reserveren kan van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur op onderstaande telefoonnummers:

• Telefoonnummer Twello 0571-272338
• Telefoonnummer Brummen 0575-561867