Bibliotheek blijft open

Gepubliceerd op: 15 oktober 2020 16:43

Gelukkig kan de Bibliotheek open blijven. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en verantwoord naar onze Bieb kan komen. Tijdens de landelijke persconferentie zijn extra maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Extra maatregelen in de Bibliotheek

• Wij wijzen je op het deurbeleid. Het is alleen mogelijk om met een mandje boeken te halen in de Bibliotheek. Als de mandjes op zijn, dan graag even wachten voordat je naar binnen gaat.
• Naast de hygiënemaatregelen is het verplicht om een mondkapje te dragen in de Bibliotheek.
• Voorlopig gaan onze lezingen en andere activiteiten wel door, houd onze agenda in de gaten voor wijzigingen en extra maatregelen. Altijd geldt; bij binnenkomst een mondkapje op. Als je gaat zitten mag het mondkapje af.
• Mocht je gereserveerd hebben en liever niet willen komen of ben je verkouden? Dan graag online afmelden voor deze activiteit. Je betaling wordt teruggestort.

Gewijzigde openingstijden vanaf vrijdag 23 oktober

Vanaf vrijdag 23 oktober is de Bibliotheek op vrijdagavond gesloten. Tot 17.30 uur is het mogelijk om media te lenen.