Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open

Gepubliceerd op: 7 mei 2020 16:33

Sinds 18 mei zijn onze deuren weer open op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Dat betekent niet dat de situatie weer is zoals voorheen. Er zijn een aantal zaken gewijzigd en er zijn een paar regels.

Gewijzigde openingstijden

De openingstijden zijn gewijzigd. We zijn alleen van maandag tot en met vrijdag 's middags open, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Ingeleverde materialen

Ingeleverde materialen blijven 36 uur in de inleverkast staan voor onze medewerkers alles schoonmaken en de boeken en andere media weer opnieuw te lenen zijn. Doordat de boeken die jij inlevert eerst 36 uur in quarantaine blijven staan, zul je ze nog zien staan in de lijst met geleende materialen als je inlogt. Pas 36 uur nadat je alles hebt ingeleverd, melden onze medewerkers de materialen in het systeem af.

Regels

We zijn genoodzaakt een aantal regels te hanteren om de veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers te kunnen waarborgen. Voorop staat dat je alleen welkom bent als je je niet ziek voelt.

Voel je je ziek, blijf dan thuis! Je kunt anderen besmetten!

Overige regels

o Reinig je handen bij de ingang of gebruik handschoenen
• Maak gebruik van een winkelmandje.
• Geen mandje, dan even wachten. Houd afstand van elkaar.
• Boeken graag zelf inleveren in de inleverkast in de Bibliotheek
• Toiletten, leescafé, internetcafé en studie- en werkplekken zijn niet toegankelijk

Kom alleen naar de Bibliotheek en houd je bibliotheekpas gereed. Je kunt alleen naar binnen op vertoon van je pas. Ben je een ouder met baby of peuter? Dan tellen jullie samen als één persoon. Blijf wel samen met je kind! Kun je zelfstandig een boek uitzoeken? Dan kun je zonder begeleiding naar binnen.

Afhaalpunten Voorst en Terwolde

De afhaalpunten in zowel Voorst als Terwolde blijven voorlopig gesloten.