Bibliotheek en SWB in Brummens Weekblad

Gepubliceerd op: 30 april 2020 14:20

Opnieuw verscheen er vandaag een overzichtspagina in het Brummens Weekblad met activiteiten van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen bij elkaar. Zo zie je in één oogopslag welke nieuwtjes wij weer voor je hebben.

Ochtendpost

Natuurlijk vind je weer een verkorte versie van een van de interviews uit de serie Ochtendpost op de pagina. Dit keer het verhaal van Karin van Aalst die het fenomeen 'tuinbezoek' op zag komen in haar werk voor de SWB.

Digitale Voorleestas

Ook onze digitale voorleestas staat deze week in de spotlights. Je vindt iedere week twee prentenboeken op onze website met daarbij een leuk opdrachtenblad om lezen en voorlezen op een heel andere manier te beleven. Ga jij samen met je kleintje aan de slag? Je vindt de digitale voorleestas via onderstaande knop.