We gaan weer open!

Gepubliceerd op: 17 mei 2021 16:03

De versoepelingen gaan door en ook de Bibliotheek mag vanaf donderdag 20 mei weer open. Lekker zelf tussen de boeken snuffelen of een krantje komen lezen in de Bibliotheek. Wij zijn erg blij dat we onze bezoekers weer mogen verwelkomen.

Afhaalbieb open tot en met 19 mei

De Afhaalbieb is nog tot en met 19 mei open. Reserveringen kunnen wel worden geplaatst.

Wat moet je weten voor je bezoek?

• Gebruik per persoon een winkelmandje als toegangsitem. Zijn deze op, dan is het maximum aantal toegestane personen in de Bibliotheek bereikt.
  • Studeren, lezen, werken of computeren in de Bibliotheek? Reserveer je plekje bij binnenkomst of telefonisch, Twello: 0571 272338, Eerbeek: 0313 651805, Brummen 0575 561867.
  • Houd je in de Bibliotheek altijd aan onze coronamaatregelen.

Coronamaatregelen

Wij vinden de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers belangrijk. Daarom hebben wij een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze regels gelden voor iedereen. Zo kun je de Bibliotheek veilig bezoeken!

• Iedereen houd 1,5 meter afstand; zowel in als buiten de Bibliotheek. Dit geldt voor iedereen, ook als je uit één huishouden komt - ouders met jongere kinderen uitgezonderd.
  • In de Bibliotheek is het dragen van een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid.
  • Heeft iemand bij je thuis klachten zoals koorts en/of benauwdheid? Blijf ook dan thuis.