Bibliotheek weer open

Gepubliceerd op: 18 november 2020 11:22

Gelukkig mag de Bibliotheek weer open. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en verantwoord naar onze Bieb kan komen. Tijdens de landelijke persconferentie is bekend geworden dat de maatregelen helpen maar we moeten nog steeds voorzichtig zijn. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Onze maatregelen in het kort

• Het is alleen mogelijk om met een mandje de Bibliotheek binnen te gaan. Als de mandjes op zijn, dan graag even wachten voordat je naar binnen gaat.
  • Naast de hygiĆ«nemaatregelen is het verplicht om een mondkapje te dragen in de Bibliotheek.
  • Bij klachten blijf thuis.
  • Houd onze agenda in de gaten voor wijzigingen en extra maatregelen bij activiteiten. Altijd geldt; bij binnenkomst een mondkapje op. Als je gaat zitten mag het mondkapje af.
  • Mocht je gereserveerd hebben en liever niet willen komen of heb je klachten? Dan graag online afmelden voor deze activiteit. Je betaling wordt teruggestort.