Bibliotheken Twello en Eerbeek op zoek naar vrijwilligers

Gepubliceerd op: 25 augustus 2020 15:20

De Bibliotheken in Twello en Eerbeek zijn op zoek naar vrijwilligers, enthousiaste gastvrouwen en -heren. Om de Bibliotheek steeds meer een ontmoetingsplek te laten zijn, zoeken we vrijwilligers om als gastheer/gastvrouw op te treden en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

De vrijwilligers ontvangen bezoekers, maken ze wegwijs met de coronaregels en helpen klanten bij de selfservicebalie met het lenen en verlengen van boeken. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de Bibliotheek er tiptop uitziet. Ook worden met regelmaat in de avonduren lezingen en cursussen of andere activiteiten georganiseerd. De gastvrouw/heer heet de bezoekers welkom en zorgt voor de koffie/thee. En kan uiteraard ook genieten van de aangeboden activiteit.