BIEB Magazine Gratis af te halen bij de bibliotheek!

Gepubliceerd op: 28 september 2018 13:07

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in onze bibliotheken Twello, Brummen en Eerbeek! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Kind van de toekomst
Het thema van BIEB Magazine is het ‘kind van de toekomst’. Natuurlijk is ieder kind een kind van de toekomst. Maar meer dan vroeger is onduidelijk wat je moet leren om er goed op voorbereid te zijn. Wat moet je weten om mee te kunnen komen? Wat moet je als kind onder de knie hebben? Hoe belangrijk zijn taal en lezen voor je toekomst?

In deze editie vertellen onder andere Gerda Havertong, Jochem Myjer (De Gorgels), Marcel van Driel (Superhelden) en Sofie van den Enk waarom lezen zo belangrijk is. Én waarom het leuk is. Vooral als je het samen met je (klein)kind(eren) doet.

Maar niet ieder kind houdt van lezen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Joris. Ondanks dat blijft hij tóch oefenen, want hij weet heel goed waarom goed kunnen lezen zo belangrijk is. Verder zijn er allerlei boekentips, zowel op papier als digitaal. Van de Bibliotheek én van kinderen zelf.

Ook online!
Kom nu naar de Bibliotheek en haal jouw exemplaar op! (op=op) Kun je niet wachten of heb je geen tijd om langs te komen? Lees het magazine dan online.