Cursus 'Werken met Mappen & Bestanden in Windows 10'

Gepubliceerd op: 15 december 2017 09:43

SeniorWeb organiseert in januari en februari een cursus 'werken met mappen & bestand in Windows 10'. Naarmate men een computer of laptop langer gebruikt, wordt de verzameling (vakantie)foto’s, tekst-, video- en muziekbestanden steeds groter.

In deze workshop leert men stap voor stap bestanden op de computer onderverdelen in mappen en bibliotheken. Men raakt bekend met de weergave en opties van het mapvenster, ook wel Windows Verkenner genoemd, en leest ook hoe e-mailberichten en favoriete websites kunnen worden geordend. Een greep uit de onderwerpen: zoeken naar bestanden, mappen en bestanden ordenen, bureaublad, taakbalk en menu Start indelen.

Geschikt voor: Windows 10 (een eigen laptop kan meegenomen worden)

Duur: 3 lessen van 2 uur Cursusdata: woensdag 10, 17 en 24 januari van 09.30-11.30 uur.

Locatie: Bibliotheek Brummen

Docent: Robert BruinebergKosten: € 36,50 inclusief koffie/thee en cursusboek