Dag van de Bieb

Gepubliceerd op: 12 december 2019 11:42

In de wereld van nu - die door de digitale revolutie zo snel verandert - is De Bibliotheek een vast baken. Hier kun je rustig rondneuzen, activiteiten volgen, boeken lezen en mensen ontmoeten. Het belang van de Bibliotheek als rustpunt en veilige haven vandaag de dag is groot. En dat al generaties lang. Om deze plek te waarderen is 21 december 2019 uitgeroepen tot Dag van de Bieb.

Word lid van de Bieb van Nu

De Bieb van Nu is de plek waarin je kunt ontdekken, ontmoeten & ontspannen. Kom ook even langs op zaterdag 21 december in onze Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello. De koffie staat klaar met wat lekkers erbij!

Lid worden

Wil je ook lid worden van de Bieb van Nu? Meld je dan vóór 15 januari 2020 aan en ontvang een gratis welkomstcadeau.