Dat was leuk! Onze live Human Library

Gepubliceerd op: 18 november 2021 10:21

Afgelopen zaterdag organiseerden wij een live Human Library bij de Bibliotheek in Twello. Wat was het een geslaagde en inspirerende dag. Diverse bezoekers gingen in gesprek met de ‘levende boeken’ in onze Bibliotheek. Zo stond onder andere het boek: ‘een vluchteling, een vrouw met autisme, een troostdichter en een niet aangeboren hersenletsel’ in de levende boekenkast.

Wethouder Harjo Pinkster van de gemeente Voorst opende deze dag vanwege de aansluiting van deze Human Library bij de Week van het Respect. Doel van een Human Library is om op een laagdrempelige manier in gesprek te kunnen gaan met mensen die je anders niet zo snel spreekt. Benieuwd naar nog meer foto’s over dit evenement? Volg onze social media kanalen voor een impressie.