De Bieb komt weer tot leven

Gepubliceerd op: 29 mei 2020 14:38

Deze week vind je in het Brummens Weekblad een uitgebreide overzichtspagina met allerlei nieuwtjes van onze Bibliotheek.

Ochtendpost

Natuurlijk vind je er weer een verkote versie van één van de interviews uit de reeks De Ochtendpost. Ditmaal staat het verhaal van Hanneke Fleur afgedrukt. De hele serie interviews vind je via de knop hieronder.

Leestips en leesplezier

Daarnaast vind je leuke leestips uit onze collectie. Het Boek van de Week gaat over Klompenpaden in de regio en het Boek in de Bieb dat wordt besproken is van Floortje Dessing. Ook geven we je informatie over het Educatief Programma dat op scholen draait om het leesplezier onder kinderen te vergroten. Meer informatie vind je via de knoppen hieronder.

Activiteiten

Het grootste deel van onze activiteiten kan helaas nog steeds niet doorgaan. Maar gelukkig hebben we digitale middelen. Zo vindt op donderdag 11 juni een Walk&Talk bijeenkomst plaats op een interactieve manier. Wil je weten welke activiteiten weer op gang komen, houd dan onze agenda in de gaten.

Hele pagina lezen

De hele pagina lezen zoals die in het Brummens Weekblad staat is natuurlijk ook mogelijk. Klik op de knop hieronder om alles op je gemak te bekijken.