Een gratis online cursus via de bibliotheek? Het kan nog tot 31/12!

Gepubliceerd op: 4 december 2018 13:01

Wel van plan om een gratis online cursus via de Bibliotheek Brummen|Voorst te volgen, maar het is er nog steeds niet van gekomen? Start dan voor 31/12/2018! Per 1 januari stopt de online bibliotheek met het aanbieden van cursussen. Maar cursussen waarmee in 2018 is gestart kunnen gewoon worden afgemaakt.

Taal, voeding, digitale fotografie
Sinds enkele jaren bestaat de mogelijkheid voor leden van de Bibliotheek Brummen|Voorst om per jaar twee gratis online cursussen te volgen. Het aanbod aan cursussen is breed, van korte of uitgebreide talencursussen tot een cursus over Sport en voeding, van Digitale fotografie tot Gitaar leren spelen, van Breinleren tot Digitale veiligheid en nog veel meer. Wie dit jaar geen twee cursussen heeft gevolgd kan tot 31 december nog beginnen en heeft dan een heel jaar om de cursus te volgen. Meteen een cursus uitzoeken? Kijk op www.onlinebibliotheek.nl/cursussen

Cursussen stoppen
De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij de grootste groep cursisten. Helaas zijn er geen aanbieders gevonden die tegen een redelijke prijs cursussen van een hoger niveau en over de gevraagde onderwerpen kunnen aanbieden. Daarom stopt de online bibliotheek met de cursussen en kan er in 2019 geen nieuwe cursus meer gestart worden.