Eva de Jong wint de kwartfinale van de voorleeswedstrijd in gemeente Voorst

Gepubliceerd op: 4 maart 2021 15:29

In gemeente Voorst won Eva de Jong uit groep 8 van de basisschool de Hietweide de online kwartfinale van de Voorleeswedstrijd. Ze las voor uit het boek Avonturen in het heksenbos van auteur Paul van Loon.

Dit jaar was het anders dan andere jaren, geen voorleeswedstrijd in de Bibliotheek maar een online versie. Alle kinderen stuurden het voorleesfilmpje in en de jury kwam online samen om deze filmpjes te beoordelen.

Eva deed dit erg knap, ze stond zelfverzekerd voor de camera en vertelde het spannende fragment erg goed! Ze heeft zin in de volgende ronde en hoopt dat dit weer voor publiek mag. Eva heeft haar oorkonde samen met haar ouders en zusje bij de Bibliotheek in Twello opgehaald, op gepaste afstand nam ze haar prijs in ontvangst.