Gastspreker Karin Klomp (natuurcoach) bij de Walk&Talk bij de Bibliotheek Over rust, verbinding en missende puzzelstukjes

Gepubliceerd op: 5 september 2022 12:50

Ben jij op zoek naar (ander) werk? En loop je daarbij vast? Bezoek de Walk & Talk bij de Bibliotheek in Eerbeek op dinsdag 6 september. Gastspreker Karin Klomp (natuurcoach) vertelt op deze ochtend hoe je weer tot rust en in verbinding met jezelf komt. Zo komt er ruimte om het fluisterende stemmetje van je intuïtie weer te horen. Samen met de natuur, die werkt als een hele krachtige spiegel voor wat er in jouw binnenwereld leeft, ga je weer ontdekken en voelen wie jij bent en wat voor jou van belang is.

Over natuurcoaching

Natuurcoaching is een vorm van intuïtief coachen. Bij natuurcoaching ga je samen de natuur in. Natuurcoach Karin begeleid mensen die zichzelf herkennen in de situatie dat ze het gevoel hebben vast te lopen en merken dat deze situatie hen beperkt in hun handelen en in wie ze graag willen zijn. Ze stellen zich vragen als: ‘Als ik dit niet meer wil, wat dan wel en hoe dan?’ Karin gaat samen met jou op zoek naar de missende puzzelstukjes. Er is namelijk iets dat je tegenhoudt om dat te gaan doen waar je (stiekem) naar verlangt. In de natuur helpt Karin je weer te verbinden met jezelf, met jouw lichaam en met jouw intuïtie. Ben je nieuwsgierig en wil je er graag meer over lezen? Kijk dan op www.karin-klomp.nl.

Over Walk&Talk

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Het bijwonen van de Walk&Talk bijeenkomsten geldt als sollicitatieactiviteit.

Wanneer?         Dinsdag 6 september
Hoe laat?          van 09.30 tot 11.30 uur
Waar?              Bibliotheek Eerbeek
Kosten             geen

Koffie en/of thee staat voor je klaar. Iets voor jou? Welkom bij de Bibliotheek.