Graafschap Bibliotheken en Bibliotheek Brummen|Voorst ondertekenen Intentieovereenkomst

Gepubliceerd op: 30 mei 2022 10:15

Op 18 mei was het zover! Tijdens deze avond werden de handtekeningen gezet onder de Intentieovereenkomst waarin staat dat beide bibliotheken willen komen tot een fusie. Het glas werd geheven op dit feestelijke moment.

Voor, door en van iedereen

Wij willen een Bibliotheek zijn ‘voor, door en van iedereen.’ Voor leden en de inwoners blijven wij de vertrouwde Bibliotheek. Maar met de wetenschap dat we een daadkrachtiger organisatie worden, kunnen de bibliotheken juist betere programma’s en meer professionaliteit bieden. Een win-win situatie voor alle inwoners en leden in de betrokken gemeentes.

Op de foto Isabel van Dijk (voorzitter) en Jacqueline Roelofs (directeur-bestuurder) van Graafschap bibliotheken en Mariko van Vemde (voorzitter) en Mirjam Wijers (directeur-bestuurder) van Bibliotheek Brummen|Voorst brengen een toost uit op dit heugelijke moment en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.