Helden in coronatijd

Gepubliceerd op: 22 mei 2020 09:38

Vandaag vind je in het Brummens Weekblad niet alleen de wekelijkse overzichtspagina die we samen met Stichting Welzijn Brummen maken. Er is deze week ook een heldenpagina waarin medewerkers van onze beide organisaties in het zonnetje worden gezet, omdat zij in coronatijd ware helden bleken.

Heropening

Natuurlijk vind je op de gebruikelijke overzichtspagina veel informatie over de heropening van afgelopen maandag. Na wekenlange sluiting, de AfhaalBieb die een groot succes was en de vele online activiteiten die we je boden, was het afgelopen maandag eindelijk zover: we konden de fysieke deuren van onze vestigingen weer openen. En wat was dat fijn!

Ochtendpost

Ook is er natuurlijk weer ruim aandacht voor een interview uit onze serie De Ochtendpost. Je vindt het interview met Erwin Lutteke, directeur van het Isendoorn College. Hij heeft vreemde weken achter de rug. De ganzen liepen zo de school in, maar van leerlingen was geen spoor te bekennen. 

Alle interview in de serie teruglezen? Dat kan via de knop hieronder.

Helden in coronatijd

Naast de gebruikelijke pagina, is er deze week ook aandacht voor medewerkers van de Bibliotheek en Stichting Welzijn Brummen die zich als ware helden ontpopten in coronatijden. Ze worden uitgebreid in ht zonnetje gezet om hun harde werk.