Heropening Bibliotheek in Brummens Weekblad

Gepubliceerd op: 14 mei 2020 14:34

Opnieuw een overzichtspagina van Bibliotheek Brummen|Voorst en Stichting Welzijn Brummen in het Brummens Weekblad van vandaag. En wat een fijn nieuws hebben we te melden. De Bibliotheek gaat volgende week weer - onder voorwaarden - open!

Ochtendpost

Ook is er weer ruim aandacht voor een interview in de reeks De Ochtendpost. Vandaag in het Brummens Weekblad vind je een verkorte versie van het interview dat we met Gert-Jan van Dijk hadden. Als communicatieadviseur bij de gemeente Brummen leeft hij in bijzondere tijden. Alle interviews in de reeks vind je via de knop hieronder.

Heropening 18 mei

Het allerleukste nieuws dat we deze week konden melden, is dat onze vestigingen aanstaande maandag weer voorzichtig opengaan. We hanteren de nodige regels en voorwaarden en even lekker een krantje lezen of een kop koffie drinken is er niet bij. Maar toch, boeken lenen kan weer en dat is alvast een begin.

Overzichtspagina

De hele overzichtspagina die we samen met Stichting Welzijn Brummen maakten, vind je via de knop hieronder.