Hoe werkt Whatsapp? Volg de workshop bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 15 juli 2022 10:29

Steeds meer mensen maken gebruik van Whatsapp om berichten, foto’s of spraakopnames te versturen. Wist je dat je met Whatsapp ook kunt videobellen of een groepsgesprek kunt voeren? Whatsappen is gratis en werkt via internet. Wil jij meer weten over Whatsapp om bijvoorbeeld te kunnen communiceren met je kleinkinderen of je familieleden op afstand? Kom naar de Bibliotheek voor deze gratis workshop.

Over de workshop

Tijdens de workshop van ongeveer anderhalf uur ga je met je eigen telefoon of tablet oefenen met deze handige app. Medewerkers van de Bibliotheek helpen jou bijvoorbeeld met ‘Hoe voeg je contactpersonen toe, hoe verstuur je een foto of een geluidsopname, en hoe werkt bellen of videobellen met Whatsapp?’ De workshop wordt georganiseerd in Twello, Eerbeek en Brummen. Via de knop onderaan de pagina kun jij je aanmelden zodat we weten dat je komt. Vergeet niet je eigen mobiele apparaat mee te nemen dan gaan we direct aan de slag! Leden en niet-leden van de Bibliotheek zijn van harte welkom.

Over Whatsapp

WhatsApp is een gratis app waarmee je berichten, bestanden, foto's en video's naar vrienden en familie kunt sturen. Je kunt de app installeren op je mobiel en/of tablet.

Locatie Datum Tijd
Bibliotheek Twello 8 augustus 14.00 - 15.30 uur
Bibliotheek Eerbeek 15 augustus 14.00 - 15.30 uur
Bibliotheek Brummen 22 augustus 14.00 - 15.30 uur

Wist je dat?

Je kunt bij de Bibliotheek terecht met al jouw vragen over taal, (voor)lezen en/of de (digitale) overheid. Je kunt gewoon binnenlopen met jouw vraag. Welkom bij de Bibliotheek.