Hulp bij de zoektocht naar werk bij de Walk&Talk bij de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 19 mei 2022 12:35

Ben jij op zoek naar (ander) werk? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het neerzetten van je profiel op je cv of LinkedIn? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van andere werkzoekenden? Bezoek de Walk & Talk bij de Bibliotheek.

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomst bij de bibliotheek in Eerbeek op dinsdag 7 juni bespreken we dit keer verschillende onderwerpen die jou kunnen helpen bij de zoektocht naar een (andere) baan. Ook bespreek je met andere deelnemers ervaringen waaruit je inspiratie kunt opdoen.

Over Walk & Talk

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. We organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Soms is er een gastspreker over een bepaald thema gerelateerd aan werk zoeken. Het bijwonen van de Walk&Talk bijeenkomsten geldt als sollicitatieactiviteit.

Alles op een rijtje

Wanneer?     Dinsdag 7 juni

Hoe laat?      van 09.30 tot 11.30 uur

Waar?          Bibliotheek Eerbeek

Kosten?        geen

Koffie en/of thee staat voor je klaar. Welkom bij de Bibliotheek.