In search of democracy 3.0

Gepubliceerd op: 4 mei 2022 12:15

Hoe staat het eigenlijk met onze democratie? Uit onderzoek blijkt dat het vertrouwen in de democratie wereldwijd afneemt, ook onze Nederlandse democratie staat onder druk. Hoog tijd om de democratie onder de loep te nemen: er moet iets veranderen, maar wat precies en hoe?

Company New Heroes (i.s.m. Het Zuidelijk Toneel en ARSENAAL) komen op 15 juni naar de Bibliotheek Twello om met jou op zoek te gaan naar hoe onze democratie er uit zou moeten zien. Wat zijn de uitdagingen? Waar liggen de mogelijkheden? Op deze avond beleef jij theater, muziek en directe dialoog. Kom ook en vlieg in vogelvlucht mee door de geschiedenis van de democratie en laat je stem horen in een toegankelijke en open setting. Sfeerproeven? Bekijk het filmpje.

Welkom bij de Bibliotheek.