Inloop origami Bibliotheek verlengd en workshops in de maak

Gepubliceerd op: 15 februari 2018 10:07

Door de digitale ontwikkelingen lijkt papier steeds verder uit de tijd te raken. Boeken, kranten, een kaartje het kan allemaal digitaal.

Papier als kunstvorm is echter volop in ontwikkeling. Dit wordt wel bewezen door de internationale Biënnale tentoonstellingen PAPER-ART die sinds 2004 iedere 2 jaar worden georganiseerd door het CODA museum in Apeldoorn. En laten we nu ook in dé papier- en kartonprovincie van Nederland wonen met papierfabrieken in Eerbeek, de Middelste Molen in Loenen.

In Twello houdt Steve Kelly zich bezig met origami, de kunst van het papier vouwen. Sinds november houdt hij iedere vrijdagmiddag inloop origami in de bibliotheek in Twello i.s.m. het Kenniscentrum van Bibliotheek Brummen|Twello van 14.00 tot 16.00 uur. Deze inloop origami wordt verlengd tot de zomervakantie.

Toe aan een nieuwe uitdaging die elk moment van de dag, bijna overal en vrijwel gratis, met alleen een vierkant papier(tje)? Denk eens aan origami! Of iemand blij maken met een 3-dimensionale creatie uit het platte vlak, die zich zomaar ontvouwt. Vogels, bloemen, decoraties etc. Iedere vrijdagmiddag is Steve aanwezig in de bibliotheek om advies te geven en een helpende hand te bieden. Hij geeft met alle plezier instructies over de magische wereld van Origami. Deze inloop is gratis voor leden en niet leden van de bibliotheek.

Daarnaast zijn er voor de Origami liefhebbers iedere 3e maandagavond workshops in maart, april en mei. Voor meer informatie voor inloop Origami contact en de workshops: S.Kelly – voorsterklei@gmail.com.